Diş çarpıklıkları ilk dişlerin düşmesi ve sonrasında yenilerinin geliş düzenine göre oluşur. Çarpıklığı engelleyebilmek için erken müdahale önemlidir.

Ortodonti ile Çapraşık Dişlerinize Elveda Diyin!

Ortodonti tedavileri çene yapısının oturması ile gerçekleşir. Bu süre on yaşı itibari ile çocuğun da gelişimi göz önünde bulundurularak uygulanır. Koru Diş Kliniğinde, Bursa ortodonti alanında uzmanlaşmış doktorlar tarafından işlem yaptırılır. Diş yapısı bozuk çocuk ya da yetişkinlerde müdahaleye geçilmeden önce mutlaka ön kontroller yapılır, çürük ya da dolgu olması gereken noktalar tespit edilir, hastanın diş eti ya da başka bir rahatsızlığı var ise sorun çözüldükten sonra diş teli takımına geçilir. Hijyen ve profesyonel ekip ile sorunsuz düz dişlere, mutlu gülümsemelere kavuşabilirsiniz.

Koru Diş Kliniği Bursa ortodonti tedavisi uygulamalarında hastanın tercihleri de oldukça önemlidir. Braket takımında tercihleriniz isteğiniz doğrultusunda şekillenir. Her ay değişen teller ile hem hijyenik hem de sağlıklı düz dişlere kavuşmanın mutluluğunu yaşarsınız. Ortodonti tedavisinde yaş sınırlaması yoktur. Yaşın olumsuz etkisi tedavide sadece süreyi uzatmaktadır. Otuz ve üzeri yaşlarda tedavi iki yılı geçmektedir. Doktorunuzun önermiş olduğu tavsiyelere uymanız ile tedaviniz daha da kısa sürebilmektedir. Uzman ekip ve personellerimiz ile randevularınız zamanında, tedaviniz size uygun şekilde gerçekleştirilir. Yaşam ve günlük hayat kalitenizi düşürmeden tedavinize devam edebilir, iş ve okul hayatınızı aksatmazsınız.

Güvenilir Adres, Mutlu Sonuçlar

Ortodonti tedavisi zaman alabilen, yaşınız ve diş yapınız ile alakalı olarak değişen bir süreçtir. Dişleriniz sallanıyor ya da yer değişikliğinde sıkıntı yaşanıyor iseniz tedavi süreniz uzar. Küçük yaşlarda yapılan ortodonti tedavileri daha kısa sürede tamamlanırken, çocukların gelişimine de olumlu yönde etki eder. Kendine güvenen bireylerin temeli önce kişinin kendini beğenmesi ile başlar. Aynaya baktığınızda mutlu olmak istiyorsanız sizi rahatsız eden diş çarpıklarından kurtulabilirsiniz. iletişime geçmek istediğinizde telefon numaralarımızdan bizi aramanız yeterlidir. Müşteri hizmetlerimiz en kısa zamanda size geri dönüş sağlayacaktır. Bursa ortodonti ile her zaman kaçınılmazdır.