3 puanı avucundan kaçıran İstanbul temsilcisi ile dikkat çeken bir mücadeleye neden oldu. Maçın henüz ilk yarısında 2-0’ı bulan Başakşehir, 59. Dakikada 3-0 yaptı ancak konuk takım 62’de durumu 3-1’e getirdi. 90+2 ve 90+7. Dakikada gelen Denizlispor golleriyle maç 3-3 noktalandı. Maçtan sonra teknik direktör Okan Buruk mücadelenin bir anda seyrinin değiştiğini ve reaksiyon gösteremediklerini vurguladı.

Şampiyonlar Ligi Maçı Öncesi Moral Bozukluğu

UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde Leipzig’i Çarşamba günü konuk edecek olan Medipol Başakşehir bu maç öncesinde ligde kaybettiği puanla moral bozukluğu yaşıyor. Grup maçında en son İngiltere’de Manchester United’a 4-1 kaybeden temsilcimiz, en azından 3. Olarak UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek istiyor. Bunun için önündeki Leipzig maçını geçmek zorunda ancak onlar Denizlispor beraberliği ile morallerin iyice çökmesine neden oldular. Maçtan sonra giriş yaparak bazı açıklamalarda bulunan Okan Buruk, oyuncularının 3-0’a kadar iyi mücadele ettiklerini ancak maçın uzatma bölümlerinde yorgunluğun da baş göstermesiyle birlikte skoru koruyamadıklarını ifade etti.

Uzatmalarda 2 Gol Yediler

Maçın 91. Dakikasına kadar 3-1 önde olan Başakşehir, 90+2’de Rodallega’nın attığı gole engel olamadı ve maç son anlarda 3-2’ye geldi. Tam mücadele bitiyor denirken 90+7’de bir penaltı pozisyonu yaşandı ve hakem tereddüt dahi etmeden beyaz noktayı gösterdi. Topun başına Murawski geldi ve mücadelenin skorunu tayin etti Ev sahibi adına golleri Guldbransen (2) ve Dem Ba (1) kaydetti. Konuk takımda ise Özer Özdemir, Hugo Rodallega ve Murawski rakibine Twitter üzerinden cevap verdi. Maçta dikkat çeken bir diğer nokta ise Başakşehir’in rakibine karşı hiçbir istatistikte ezici bir üstünlük kuramamış olmasıydı. Topla oynama %52 - %48 iken ev sahibi toplam 18 şut çekti ve Denizlispor 12 şut attı.