DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, hedeflerinin takımı bulunduğu durumdan üst sıralara doğru çıkarmak olduğunu söyledi.

Yeşil siyahlılar, teknik direktör Yalçın'ın yönetiminde 22 Kasım Pazar günü sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürdü.

Antrenman öncesinde AA muhabirine açıklama yapan Yalçın, 1983 yılından beri Denizlispor'a çeşitli kademelerde hizmet ettiğini belirtti.

Dört yıldan beri takımda altyapı koordinatörü olarak görev yaptığını ifade eden Yalçın, kendisine güvenip Denizlispor'un teknik direktörlük görevine getirenleri mahcup etmeyeceğini vurguladı.

Yalçın, takımın kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu olduğunu kaydederek, "Takımımız bugüne kadar oynadığı maçlarda bir şanssızlık yaşadı. Sakatlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı. Oynanan maçlara baktığımızda, çok basit goller kaçırıldı ve çok anormal goller yenildi. Artık bunların bizim lehimize dönmesi gerekiyor. Uzun yıllar futbolun içerisindeyim, bu kadar talihsizlik şansızlık dönemi yaşamadı Denizlispor. Fakat Denizlispor bu talihsizlikleri aşarak düzlüğe çıkacaktır" diye konuştu.

Yalçın, takımın oturmuş bir oyun sistemi olduğunu, rakibin, sakat ve kart cezalısı oyuncuların durumuna göre sistemde deşikliğe gidebileceğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Hedefimiz, Denizlispor'u bulunduğu durumdan üst sıralara doğru çıkarmak. Bu bizim tek başımıza yapacağımız bir iş değil. Futbolcu kardeşlerimiz, yönetim kurulumuz, çalışanlarımız ve dünya markası olan Denizli şehri ile bunu başaracağız. Biz Atatürk Stadı'nda 10-15 bin taraftarın desteğiyle çok maç oynadık. Bu tip bir sinerji yakalanırsa, bizim yenemeyeceğimiz rakip yok. Ben taraftarlarımızdan kırgınlığı, üzgünlüğü bir kenara bırakmalarını ve Adana Demirspor maçında bizi desteklemelerini istiyorum."