Yaptığı Mesut Özil transferi ile spor gündeminde büyük yankı oluşturan Fenerbahçe son olarak Osayi Samuel ile görüşme sağlayarak transferin gerçekleştiğini duyurmuştu. Mesut Özil ve Attila Szalai'nin ardından gerçekleşen bu transferin ardından takımdan kimlerin gideceği merak konusu olmuştu. Yaptığı bu transferlerle savunmasını güçlendiren sarı lacivertli ekip, oluşan kadro kalabalığının ardından yolların ayrılacağı isimler netlik kazanmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada: Gelecek ve gidecek isimler netleşti. Gelecek birkaç gün içerisinde açıklayacağız ifadesini kullanarak birçok ismin takımdan ayrılacağının sinyalini vermişti.

İsimler Netlik Kazanmaya Başladı

Fenerbahçe'de Ocak ayında forma giyecek olan Osayi Samuel'in gelişi, sakatlığı sebebiyle 8 ay sahalardan uzak kalan Perotti'nin takımdan ayrılacağı iddialarını daha da güçlendirdi. Trabzon maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Perotti'nin menajeriyle sözleşme feshi konusunda görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Sakatlığı hakkında konuşan Arjantinli yıldız dizinde bir sakatlık olduğu haberlerinin yalan olduğunu belirtti.

Sosa, Âdemi ve Cisse

Fenerbahçe'de bir türlü istediği havayı yakalayamayan Sosa'nın devre arasında takımdan ayrılması seçenekler arasında yer alıyor. Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlar ile Basel'den transfer ettiği Kemal Âdemi bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince gidecekler arasında ki yerini aldı. Sarı lacivertli ekibin Aytemiz Alanyaspordan transfer ettiği Senegalli golcü futbolcu Papiss Cisse'de takıma bir türlü fayda sağlayamayarak gidecekler listesindeki yerini aldı.