Çin’ den ayrılmayı düşünen Amerikalı Aaron Jackson' a Fenerbahçe Beko’dan teklif gitti. Sarı lacivertli takım, Amerikalı oyun kurucusu alıp, takımı daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe’ den Aaron Jackson’a Teklif!

Maç Özetleri     Fenerbahçe Beko takımı, Moskova’nın eski kurucularından olan ve su sıralar Çin takımı olan, Zehnjiang Lions’dan ayrılması beklenen Aaron Jackson’a sıcak bakıyor ve yakından ilgileniyor. İsrail Sport5Co’nun yaptığı habere göre, Fenerbahçe Beko, su sıralar Aaron Jackson’ la iletişime geçti ve Çin’le ilişiğini kesmeye hazırlanan, Amerikalı Jackson’a teklifte bulundu. Fenerbahçe gibi, Milano ve Te Aviv takımlarının da almak istediği Jackson’ın ne karar vereceği merak ediliyor. Sezonun başından beri istenilen performansı sergileyemeyen, Leo Wastermann’nın kontratının bitirileceği ve Aaron ile çalışmaya başlayacağı ve takımın performansını yukarı taşıyacağı Fenerbahçe Beko takımının yeni hamleleri arasında yer alıyor.

Antalya’dan Houston’a Gitmişti!

Galatasaray Maç Özetleri 2009 senesin de kariyerine ilk kez Antalyaspor ile adım atan Aaron Jackson 2 yıl boyunca, Bilbao baskette performans sergiledi. Daha sonra Moskova’ya transfer olup, 5 yıl da bu takımda kaldı. NBA ve Houston takımlarından sonra, en son Çin’ de oynayan oyuncu, başarılı performansı ile birçok takımın ilgisini çekiyor. Fenerbahçe Beko' nün yakın markaja aldığı 33 yaşındaki Amerikalı oyuncunun, Çin'den ayrılmasının ardından, Fenerbahçe ile anlaşma sağlayıp, sağlamayacağı, merak ediliyor.