Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yapılan günün ilk antrenmanıyla devam etti. Sarı lacivertli ekip günün ikinci çalışmasını ise saat 18.30’da yapacak.

Yurt dışında iki hazırlık maçı oynayan ve ikisini de kaybeden Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki devam ediyor. Samandıra'daki kendi tesislerinde çalışan sarı lacivertli ekipte günün ilk antrenmanı, saat 10.30’da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.

Basına kapalı yapılan antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtilirken antrenmanın, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam ettiği, bireysel çalışmalarla da sona erdiği açıklandı.

ANTRENMANA ÇIKMAYAN DİEGO RİBAS 10 GÜN YOK

Bu arada sağ bacak alt arka adalesinde zorlama ve kanama bulunan Diego Ribas'ın antrenmana katılmadığı açıklandı. Diego’nun 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması planlanıyor.

Üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Alper Potuk'un da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadığı, ağrıları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'a ise özel program uyguladığı ifade edildi.

Antrenmana çıkmayan Egemen Korkmaz’ın tedavisine devam edildiği, izinli olan Dirk Kuyt da antrenmanda yer almadığı belirtildi.

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’ndeki günün ikinci antrenmanına saat 18.30’da başlayacak.