Süper Lig'in sona ermesinden sonra transfer hareketliliği başlarken, birçok takımda gidecek ve gelecek oyuncuların kim olacağı merakla bekleniyor. Sezonu 6.sırada tamamlayacak taraftarını üzen Galatasaray, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Transfer yapabilmek adına takımdaki bazı oyuncuları satmak isteyen Galatasaray, gelen teklifleri değerlendiriyor. Son olarak Brezilyalı defans oyuncusu Maicon'a yeni teklifler geldiği öğrenildi. Alınan haberlere göre Suudi Arabistan takımı Al - Nasr, tecrübeli stoperi takımına katmak istiyor. Galatasaray'ın bu transfer karşılığında 3 milyon euro alacağı öğrenildi. 

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği Devam Ediyor

Galatasaray ile olan sözleşmesi 1 sene sonra bitecek olan Maicon, oldukça iyi bir bedel karşılığında Al Nasr takımına satılıyor. 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusunun bonservisiyle birlikte satılması planlanıyor. Süleyman Rodop imzalı habere göre Maicon'a talip olan farklı kulüpler bulunuyor. Gelen taliplerin değerlendirilmesiyle birlikte en yüksek teklifi yapan Al Nasr takımının oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın olduğu haberlerine ulaşıldı. Yeni sezon takımda olmayacak olan defans oyuncusunun takıma para kazandırarak gitmesi bekleniyor.

Kaan Ayhan Transferi İçin Gelir Sağlanacak

Galatasaray'ın uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan için Maicon'un satışından gelecek olan para büyük önem taşıyor. Takımın yöneticileri, Maicon'un 3 milyon euroya satılmasından sonra Kaan Ayhan'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Maicon'un hangi takıma gideceği hakkındaki gelişmeler merakla bekleniyor.