Orduspor’a 2 milyon 500 TL üzerinde para harcayarak batan kulübü yeniden 3.lige çıkmasını sağlayan büyük Başkan Suat Deniz 14 Nisan 1986’da Ordu’da doğdu. 

Süper Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Orduspor'a genç işadamı Suat Deniz başkan oldu. Genç başkan 274 gün sonra ilk galibiyetini alan Orduspor'u tekrar süper lige çıkaracağını söyledi. Başkan olduktan sonra kurduğu takımla 274 günlük galibiyet hasretine son veren Suat Deniz Orduspor taraftarının ve Ordu halkının küllenen Orduspor sevdasını yeniden ateşledi

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle süper ligden Bölgesel Amatör Lig'e düşen Orduspor'a genç Başkan Suat Deniz sahip çıktı. İki hafta önce Orduspor'a Başkan olan Suat Deniz Orduspor'u tekrar Süper Lig'e çıkaracağını söyledi. Başkan göreve gelir gelmez teknik ekibi değiştirip 8 futbolcu transfer etti.

Orduspor Başkanı Suat Deniz yaptığı açıklamada “Orduspor’un 51. Kuruluş yıl dönümünde Orduspor’un bulunduğu durum Beni ve değerli taraftarımızı fazlasıyla üzmektedir. Yarım asır önce başlayan bu yolculuk art niyetli ve çıkarcı isimler tarafından kullanılması bugünlerin yaşanmasına neden olmuştur. Biz küllerimizden yeniden doğmasını da biliriz. Taraftarın ve şehrin desteği doğru bir yönetimle birleştiğinde biz en kısa sürede hak ettiğimiz yerlere tekrar geleceğiz. Takımını bırakmayan arması uğruna mücadele eden taraftarımıza başarılar yaşatmak boynumuzun borcudur. Yarım asrı geçmiş bir Çınar olmak her kulübe nasip olmaz. Armamızın kıymetini bilelim ve takımımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkalım. Gelecek güzel olacak şehrin tek gerçeği Orduspor’dur.” Sözleri ile Orduspor taraftarlarına da mesaj gönderdi.