MANİSA (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un yeni antrenörü Şahin Çatma, "Takıma 3 yeni transfer yapacağız. Bu transferlerden birisi yabancı olacak, öncelikli hedefimiz play-off'a kalabilmektir" dedi.

Görevine resmen başlayan Çatma, takımla ilk antrenmana çıktı.

Salihli Spor Salonu’nda antrenman öncesi voleybolcularla bir süre görüşen Çatma, gazetecilere yaptığı açıklamada, Salihli'ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Takımın 11. sırada olduğuna işaret eden Çatma, şöyle konuştu:

"Ancak bu kimseyi yanıltmasın. Bana 'bu takımı ligde bırakın yeterli' dendi. Ben bu takımı ligden düşürmek için gelmedim, öncelikli hedefimiz play-off'a kalabilmektir. Çünkü bu takımın play-off oynayacak gücü var. Takıma 3 yeni transfer yapacağız. Bu transferlerden birisi yabancı olacak. Genç oyuncular alacağız. Çünkü gençlerle çalışmayı seviyorum. Şu an milli takımdan tanıdığım oyuncular var, onlarla görüşüyoruz. Onların gelme ihtimali var. Alacağımız yabancı mutlaka köşe oyuncusu olacak. Mevcut kadrodaki oyuncularımız da gayet iyi oyuncular. Benden önceki antrenör arkadaşımız takımı belli bir seviyeye getirmiş. Ben onun bıraktığı yerden devam edeceğim."

Öte yandan Salihli Belediyespor’un Çanakkale Belediyespor’dan transfer ettiği Ceren Çağlar da takımla ilk antrenmanına çıktı.