İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Hollanda ile yaptığı maçlara ev sahipliği yapan Konya'daki futbolseverlere  teşekkür etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Letonya ve Hollanda maçlarında Konya Büyükşehir Torku Arena'yı dolduran tüm futbolseverlere teşekkür edilerek, "Konya şehrimiz, milli takımımızın kampa girdiği ilk günden, ayrıldığımız dün geceye kadar mükemmel bir ev sahipliğiyle bizleri ağırlamış, özlenen sonuçlara ulaşılmasında itici bir güç olmuştur" denildi.

Milli takım taraftarlığının en güzel örneklerine imza attığı vurgulanan Konya halkına şükran sunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlgili kurum ve kuruluşlar ile taraftar derneklerine tüm destekleri, misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Hollanda karşısında alınan galibiyetin tüm ülkemize coşku ve mutluluk getirmesi elbette en büyük dileğimizdi ancak dün gece Hakkari'den gelen şehit haberleri, tüm ülkemizi olduğu gibi bizleri de çok üzmüştür. Acımızın büyük olduğu bu günde şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz."