Sezona kötü bir başlangıç yapan bordo mavili ekip teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle birlikte büyük bir ivme yakaladı. Sezona Eddieton eşliğinde başlayan Trabzonspor 7 maçta sadece 5 puan toplayarak küme düşme hattına gerilemişti. Eddieton ile yollarını ayıran bordo mavili ekip teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdi. Bu tarihten itibaren sahadan yenilgi ile ayrılmadı. Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Trabzonspor zirve yarışında bende varım dedi. Avcı eşliğinde zirveye hızla yaklaşan bordo mavili ekip güzel bir ivme yakaladı.

Kalesini Gole Kapadı

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte defans hattında büyük bir toparlanma yaşayan Trabzonspor ligin en az gol yiyen takımı oldu. Trabzonspor Abdullah Avcı'dan önce 8 maçta 15 gol yedi. Avcı'nın göreve geldiği günden itibaren çıktığı 6 maçta sadece 2 gol yiyen bordo mavili ekip resmen kalesine set çekti.

Avcı'dan Sonra Her Şey Değişti

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan bordo mavili ekip sadece defans hattında değil ofans hattında da büyük ilerleme kaydetti. Özellikle forvet oyuncusu Vitor Hugo'nun gösterdiği büyük performans göz dolduruyor. Takıma büyük bir arkadaşlık ruhu getiren Abdullah Avcı kazanmaya devam ederek şampiyonlukta bende varım mesajını verdi. Deplasmanda 1-0 kazandığı Hatayspor maçında ortaya koyduğu futbol ile büyük beğeni topladı.