Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de sezonun son haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti.

Galatasaray maçından çok önümüzdeki hafta içerisinde Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçı düşünen bordo-mavililerin, sarı-kırmızılıların karşına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

THY’ye ait uçakla saat 15.30’da Trabzon Havalimanı’ndan hareket eden Trabzonspor kafilesinde, yöneticiler, teknik heyet v e 19 futbolcu yer alıyor. Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan kaleci Onur ve genç forvet Emre ile takımdan ayrılmak istediği için izin verilen ve geçtiğimiz hafta ülkesine giden Gustavo Colman, kendilerine takım bulmaları söylenen Bamba ve Alanzinho Galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.

Ligde son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan Karadeniz ekibi, güzlü rakibi karşısındaki sezonun son maçında da sahadan güzel futbol ve iyi bir sonuçla ayrılmanın ve motivasyonunun sürdürmenin planlarını yapıyor. Fakat o maçtan ziyade önümüzdeki hafta Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile yapacağı maçı düşünen bordo-mavililerin, yarınki maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.