Trabzonspor’a yeni transfer olan Berat Ayberk Özdemir, ilk maçına Gençlerbirliği maçın da ilk 12 ile çıktı. İlk performansı ile büyük beğeni toplayan ve teknik direktör, Abdullah Avcı’nın oyunu kurmada görevlendirdiği futbolcu, 22 yaşında futbol camiası tarafından sınıfı geçti.

Trabzonspor bu sezon devre arasında tek transfer yaptı ve bu kişi de Berat Ayberk Özdemir oldu. Ön libero görevinde yer alan genç futbolcu, Trabzonspor formasını, Konyaspor maçında giymiş olsa da 74. Dakikada oyuncu değişikliği ile oyuna girmiş ve yedek oyuncu olarak oynamıştı. Baker’in cezalı olmasından dolayı ilk kez ilk 11’ de sahaya çıkan oyuncu, eski takımı olan Gençlerbirliği’ ne karşı oynadı.

Ankara’da Büyüleyen Performans!

Abdullah Avcı’nım taktikleri ile oyunda yer alan Berat Özdemir, Gençlerbirliği maçında büyük beğeni topladı. Stressiz ve adapte olduğu gözlemlenen futbolcunun başarısı, istatistikleri de etkiledi. Girdiği pek çok ikili mücadelede de galip gelen genç futbolcu, top kaybının da önüne geçerek, rakibinin atakta bulunmasını engelledi.

İkili Mücadelelerde Etkili Performans!

İlk maçıyla başarı sağlayan ve beğeni toplayan Berat, teknik direktörün verdiği görevin altından başarıyla çıkmış oldu. Özellikle karşı takımla girdiği ikili performansı ile istatistikleri etkileyen futbolcu, karşı takıma top kaptırmaması ve çalımları ile kulübün etkilemesini sağladı. Bundan sonraki maçlardaki performansı da merakla bekleniyor.