Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde düğüne gidenlerin bulunduğu otomobilin panelvanla çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Damadın kardeşi ve yakınlarının yaralandığı kazada gelin ve damat olay yerinde gözyaşı döktü.

    Kaza, Adapazarı-Karasu yolunun Kurudil Kavşağı'nda meydana geldi. Hendek ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi'ndeki düğün törenine gidenlerin bulunduğu Mithat Uçar yönetimindeki 54 YV 173 plakalı otomobil, kavşakta Ali Rıza Öztürk idaresindeki 54 ES 717 plakalı panelvanla çarpıştı.
Kazada sürücüler Uçar ve Öztürk ile otomobilde bulunan Sefanur Bilgin, Miraç Bilgin ve Dilek Kasım yaralandı. Otomobil sürücüsü ve yanında ki bir kadın araçta sıkıştı. Sıkışan yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazayı duyan yaralı yakınları olay yerine geldi. Yaralanan otomobilin sürücüsünün ağabeyi olan damat ve gelinde kaza yerine geldi. Gelin ve damat, kaza yapan araçları görünce göz yaşı döktü.
Damadın ve yaralanan sürücünün babası ise kazanın düğüne gelirken olduğunu söyledi.
Gelin, damat ve yakınları, yaralılarla birlikte hastaneye gitti.

    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.