Dün akşam iki İngiliz takımının maçı sırasında sahaya "Fuck off" yazılı tshirt ile giren, beş milyon takipçili benim de severek takip ettiğim bir YouTuber linç ediliyor.

Neymiş dünyaya rezil olmuşuz. 
Neymiş imajımıza zeval gelmiş. 
Neymiş bunun adı vatan hainliğiymiş.

İstanbul'u işgal eden İngilizler de "ay bunların kalbini mi kırdık acaba ya? Neyse hadi biz ülkemize geri gidelim ulan cidden ayıp oldu ha." diye bizim kadar dertlendiler de o yüzden mi ülkeden gittiler acaba?

Lawrence'de aynı bizim gibi, Haşimi Araplarını Osmanlı İmparatorluğu’na karşı ayaklanmaları İçin gazlarken "ayıp mı olur?" diye içinden geçirdi mi acaba?

Amerika ve Fransa ile Suriye'yi iki ayda bir vuran İngilizler de bizim kadar mahcup oluyor mudur?

15 Temmuz'un gizli finansörü olan İngiltere'de "aman arkadaşlar milletin hava sahasından bize ne demiş midir?" Futbol sahasını beş dk işgal eden YouTuber kadar ayıplanmış mıdır ki?

Daha sayamadığım ne kadar nedamet varsa altından çıkan İngiltere hakkında bu YouTuber gibi linç kampanyası başlatılmış mıdır?

Hayır...

Tam tersi Çanakkale'de gelip işgalci atalarını rahat rahat anıyorlar diye neredeyse pamuklara saracağız adamları. Anzaklar lütfedip de geldiler diye kendimizi önemli hissediyoruz.

Şu eziklikten "abi beni de al" kompleksinden batının tasmalı köpeği olma hevesinden artık kurtulsak mı?

Şovlardan nefret ederim. İster sözel ister eylemsel olsun abartılı hareket, duygu ve eylemlerden de tiksinirim. Sahaya fırlamak ve kendini ispat etmeye çalışmak da buna dahil.

Yabancı düşmanlığını sadece Araplar üzerinden tatmin eden ve Batı onu onaylasın diye dilini burnuna değdirmeye çalışanlardan, kendi kültüründen ölümüne nefret edip konu batı olunca ağzının salyasını bile nimet görenlerden daha çok nefret ediyorum.

Yani gerçekten de bi Fuck Off ya!