İlgili haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Suriye’de Katil Esed zulmünün en büyük destekçisi olan CHP’nin adayı olarak Bolu’da belediye başkanlığı koltuğunu ele geçiren Tanju Özcan, ilk iş olarak muhacirlere yapılan yardımı kesti.

CHP’nin muhacir düşmanlığı belediyelere taşındı. Suriye’de Katil Esed zulmünün en büyük destekçisi olan CHP’nin adayı olarak Bolu’da belediye başkanlığı koltuğunu ele geçiren Tanju Özcan, ilk iş olarak muhacirlere yapılan yardımı kesti. Yerel seçimler öncesinde “Bolu’da Suriyeli görmek istemiyoruz” diye açıklama yapan CHP’li Tanju Özcan, HDP-CHP oylarıyla oturduğu koltuktaki ilk icraatına imza attı. CHP’li Özcan, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gönderdiği talimatnamede, “İlimizde yaşamakta olan yabancı uyruklu kişilere ayni ve nakdi yardım yapılmaması” sözlerine yer verdi. Suriye’de Esed zulmünden kaçarak Türkiye’ye sığınan Türkmen, Arap, Kürt, Ezidi muhacirlere darbe vuracak nitelikteki karar ile CHP’li belediye, muhacirleri ölüme sürükleme yoluna gitti.

Haçlı’ya aşık muhacire düşmanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da nefret söylemlerinde bulunarak, “Suriyeliler geldi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ikinci sınıf vatandaş oldu. Suriyelilerin tamamı Suriye’ye geri gitsin” demişti.