Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Çorlu KOM) Grup Amirliği ekipleri Çorlu’da gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak operasyon düzenledi. 9 şüphelinin hedef alındığı operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken adresinde bulunamayan bir şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, suç işlemek amacı ile örgüt kurmak ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçlaması ile önceden belirlenen 10 adrese eş zamanlı olarak baskın düzenleyen Çorlu KOM ekipleri uyuşturucu madde satışı yaptığı değerlendirilen şüphelilerin evlerinde arama yaptı.

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı daha önceden tespit edilen şahıslara yönelik Çorlu’da 10 farklı adreste yapılan planlı operasyon kapsamında şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda H.A. isimli şahıstan 1 adet 9 mm çapında silah ve 4 adet 9mm çapında fişek, 175 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

Ş.A. ve B.A. isimli şahıslardan Uyuşturucu maddeleri hazırlamakta kullanılan materyaller ve B.A. isimli şahıstan da uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği yaklaşık 10 bin TL para ele geçiren Çorlu KOM ekipleri Operasyon neticesi şüpheliler Ş.A., B.A., L.Ö., H.A., O.P.,F.G., O.Ö. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.