Ordu’da yapılan okullar arası yıldızlar masa tenisi müsabakalarında yenilgisiz grup şampiyonu olan Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu erkek takımı, Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz tarafından ödüllendirildi.

Takımın çalıştırıcısı Mustafa Kemal Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Şahabettin Demir, yaptığı açıklamada "Öncelikle merkezimizin takımımıza verdiği destekten dolayı değerli müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklarımızın, merkez çatısı altında sosyal, kültürel ve sportif açıdan elde ettikleri gelişimleri de bir eğitimci olarak beni inanılmaz mutlu etmektedir.” dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz ise "Merkezimizin amacı, gençlerimizi bir araya getirip sosyal, kültürel ve sportif alanlarda açmış olduğumuz kurslarla kötü alışkanlıklardan kurtarmak, boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmek ve becerilerini geliştirerek başarılı kılmaktır. Bu amaçla haftanın 6 günü merkezimizde yapmış olduğumuz masa tenisi çalışmalarının sonuçları bizi çok mutlu etmektedir. Sportif kurslarımızdan yetişen tüm sporcularımıza desteğimiz sürecektir. Okul masa tenisi takımımıza Mardin’de yapılacak Türkiye finalinde başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.