Modern çağda beyaz eşya teknolojileri insanların yaşam alanlarında yaşam standartlarının çok daha üstün ve çok daha modern standartlara ulaştırılabilmesini sağlıyor. Özellikle ileri nesil teknolojik özelliklere sahip olan Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri ile birlikte yaşam alanlarında her türlü ihtiyacın en kaliteli şekilde karşılanabilmesi sağlanıyor. Günlük ev işlerinin hem daha kolay hem de çok daha kaliteli düzeylerde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan Arçelik beyaz eşya ürünleri arasında bulaşık makinesi modelleri fazlasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle de üstün teknolojileri ile başta ev hanımlarının bulaşık yıkama gibi evin en zorlu işlerini artık daha kolay ve daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olması Arçelik bulaşık makineleri ile sağlanabiliyor. Küçükyalı Arçelik Servisi ise Arçelik markasının bu ileri seviye teknolojisine uygun standartlarda tüm bulaşık makinelerine yönelik olarak servis desteği sağlanmaktadır.

Günümüz modern teknolojisini son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanan Arçelik’in en ileri nesil özelliklere sahip olan bulaşık makineleri bu özelliklerine karşın kullanım yoğunluğu, kullanım alanı veya çevresel etmenler ile birlikte kullanıcı hataları gibi bazı sebepler dolayısı ile arızalanmalar yaşayabiliyor. Bu bir Arçelik bulaşık makinesi arızalanmasında Arçelik teknolojisine uygun standartlarda bir altyapı ile servis hizmetlerinin alanlarında uzman ekipler tarafından uygulanması gerekmektedir. Bu kapsamda Arçelik Servisi alanlarında uzman teknik ekipleri ve teknolojik altyapısı ile tüm Arçelik bulaşık makinelerindeki arızalanmaların en hızlı şekilde giderilebilmesine yardımcı oluyor. Arçelik markalı bulaşık makinelerinde çok sık şekilde karşı karşıya kalınan makinenin devamlı su alması sorunu için teknik ekipler tarafından hızlı ve etkin çözümler sağlanıyor.

Buna göre Küçükyalı Arçelik Servis teknik ekipleri tarafından;

*Su seviye anahtarının arızalı olmasının bu soruna yol açabileceğinden kontrolü uygulanır ve arızalı ise değiştirilir.
*Elektrikli musluk arızasının da bu soruna yol açabilmesinden dolayı kontrol edilerek, arıza tespit edilir ise doğrudan yenisi ile değiştirilir.

*İnce hortum deliği bulunup, bulunmadığı kontrol edilerek, delik olduğu tespit edilirse doğrudan yenisi ile değiştirilmektedir.

Servis merkezinde gerçekleştirilen bu parça değişimleri sırasında sadece orijinal Arçelik yedek parça ürünleri kullanılmaktadır.