Kısa sürede popülerlik kazanan sosyal medya ağı instagram, kişisel kullanımın artmasıyla birlikte birçok alanda da ön plana çıktı. Gerek ünlülerin yoğun kullandığı bir sosyal medya kanalı olmasından kaynaklanan fan sayfaları olsun gerekse ticari amaçlarla kullanılan sayfalar olsun, kuşkusuz birçok alanda kullanılıyor. Tabi ki bu da beraberinde instagram takipçi hilesi arayışlarına ilgiyi artırdı.

Instagram hesabı olan kullanıcılara daha fazla ulaşmak için yada hesabının popülerliğini artırmak için yapılan hile yöntemleri aslında sadece instagram’a has bir durum değil. Instagram beğeni hilesi arayışı kadar diğer sosyal medya hesapları içinde çok takipçi göstermek veya popüler görünüm sağlamak için bu gibi arayışlar oluşabiliyor.

Öte yandan bu hileli bir şekilde sayfa beğenisi ve takipçisini artırmak isteyen hesap sahipleri birçok yöntem de deniyor. Ancak elbette ortak arayış, sağlıklı ve etkili bir kazanımı sayfaya sağlamak oluyor. Genellikle “instagram takipçi kasma” sayfaları gibi sayfalarda bu gibi konular ele alınıyor.

Hemen tüm sosyal medya ağlarında bu ve benzeri hileli beğeni ve takip çalışmalarına maruz kalmış sayfa bulmak çokta zor değil. Hatta bu sektörden istifade eden, para kazanarak bu hizmetleri yapan birçok irili ufaklı firmanın bile mevcut olduğundan bahsetmek mümkündür.