İnternet sandığınız kadar masum mudur? Tam anlamıyla faydalı bir ağ mıdır? Eğer ki siz de bizim gibi düşünüyorsanız, kesinlikle bu yazıyı sonuna kadar okumalısınız. Bildiğiniz gibi milyonlarca kişi internet üzerinden alışveriş yapmakta ve kredi kartlarını kullanmaktadırlar. Peki ama kredi kartı ile alışveriş ne kadar güvenilirdir? Biliyorsunuz ki gün geçmeden siber saldırılar meydana gelebiliyor. Alışveriş sitelerine sızılıp insanların kart bilgileri çalınabiliyor. Bundan korunmak için Paykasa kullanabilirsiniz. Peki ne işe yarar bu Paykasa? Bizleri nasıl koruyabilir? Bu soruların cevapları için kısa ve net şekilde söyleyebiliriz ki, internet üzerinden yapılan alışverişleri daha güvenilir hale getirmektedir. Peki ama nasıl? 

İnternet Alışverişlerinde Paykasa İle Korunun 

Ön ödemeli sanal kart olarak kullanılan Paykasa, sizin için büyük bir önem arz ediyor. Öncelikli olarak sanal bir kart olması ve kimlik bilgileri gerektirmemesi, onun en önemli özelliklerinden biridir. Satın aldıktan sonra sizlere 16 haneli bir pin verilmektedir. Bu pin ile alışveriş yapacak ve bir daha kart bilgilerinizi ya da kimlik detaylarını vermek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca Payaksa fiyatları ucuz olsun diyorsanız, kesinlikle burayı ziyaret edebilirsiniz. Beklediğinizden çok daha ekonomik fiyatlara ulaşabileceksiniz. Kesinlikle tahmin ettiğinizden çok daha uygun seçeneklere sahiptir. Peki ama kartın içerisinde bakiye kalırsa ona ne olur? O zaman Paykasa bozdurma yapılabilir mi? İşte bu sorunun cevabı yazının devamında yer alıyor.

Bunu Biliyor Musunuz ? Türkiye’nin en çok oynanan oyunu “ League Of Legends “ ilerleyen zamanlarda “ Paykasa “ Sistemine geçiş yapacağını duyurdu.

Paykasa Kartınızı Bozdurabilirsiniz 

Satın almış olduğunuz kartınızın bakiyesini tam olarak kullanamadınız mı? Peki bakiyeyi TL olarak geri almak ister misiniz? O zaman önce burayı ziyaret edecek ve iletişime geçeceksiniz. Daha sonrasında sizden istenen bilgileri temin edecek ve hesap bilgisi vereceksiniz. Çok geçmeden bakiyeniz Euro kurları üzerinden hesaplanarak sizlere iade edilecektir. Ayrıca bilmelisiniz ki burası resmi Paykasareselleridir. Yani doğrudan irtibat kurabilir, destek alabilir ve satın alım işlemi yapabilirsiniz. Hemen Paykasa satın al seçeneklerinden faydalanmak için ziyaret edebilirsiniz. Kesinlikle herhangi bir zorluk yaşamayacak ve bundan sonra online alışverişlerde güvende olacaksınız. Hem hızlı hem güvenli alışveriş için kesinlikle tercih edebilirsiniz. 

Paykasa kart bozdurmak için adresine giriş yapabilir ve talimatları uygulayabilirsiniz.