Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Elaziz Belediyespor ile kendi sahasında yapacağı ilk yarının son maçını kazanmak istiyor.
Ligin son 7 maçında yenilgi yaşamayan ve bu müsabakalarda 4 galibiyet ve 3 beraberlik alarak bu 15 puan toplayan Diyarbekirspor, Elaziz Belediyespor karşısında da galibiyet almayı hedefliyor. Pazar günü kendi sahasında komşu kent temsilcisi Elaziz Belediyespor ile karşılaşarak olan Diyarbekirspor’da kırmızı kart cezalısı Emir Alagöz’ün dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Diyarbekirspor Teknik Direktör Metin Altınay, sahalarında yapacakların maçın çok önemli olduğunu söyledi. Maçın önemine dikkat çekerek yarışın içinde kalmak için kazanmak zorunda olduklarını belirten Altınay, “Ligin iyi ekiplerinden biri ile karşılaşacağız. Her maç gibi bu maç da bizim için önemli. Kazanıp devreyi şampiyonluk potası içinde tamamlamak istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onları mutlaka tribünlerde görmek istiyoruz. Takım olarak buna ihtiyacımız var” dedi.