Tahran Cuma Namazı Hutbeleri’nde konuşan Ayetullah Muhammed Ali Muvahhıdi Kirmani, “İslam’ın karşısında duran birçok düşmana rağmen Allah’a güvendiğimiz için hiçbir kaygımız yok. Halihazırda ABD Suudi Arabistan ile Avrupa’yı yanına alarak yeni bir cephe oluşturmaya çalışıyor; bu konu ise bazılarını korkutabilir” ifadelerinde bulundu.
Ayetullah Muvahhıdi Kirmani sözlerini şöyle sürdürdü: Biz Allah’a güveniyoruz, bunlar bizimle savaşmıyor, Allah’la savaşıyor ve sonunda ise hezimete uğrayacaklar. Sulta düzenine dimdik durduğumuzu ilan etmek istiyorum; biz gayet güçlüyüz, biz haklıyız ve amacımız epey doğrudur.

Tahran Cuma Namazı Hatibi konuşmalarının bir diğer kısmında ise şöyle dedi: Yeryüzünde güçlü bir köke sahip olan İslam, bunların hayali ve suni baskılarıyla zarar görmeyecek. Küfrün karşısında duran İslam dininin bayrağını omuzlarımızda taşıdığımız için kendimizle onur duyuyoruz.

Ayetullah Kirmani hutbeleri şu şekilde devam ettridi: Biz korkmuyoruz; bizim ordumuz, Devrim Muhafızlarımız, şehid Hocecilerimiz ve Tümgeneral Kasım Süleymaniler gibi fedakar insanlarımız var. Hak cephesine karşı durduğunuz sürece güçlü bir tokat yiyeceksiniz.