Almanya’ya gideceğimiz zaman yaşadığımız en büyük korkulardan bir tanesi vizeleri alamamaktır. Özellikle Almanya’ya ilk kez gidecekseniz o zaman bu korku daha fazla olacaktır. Bu nedenle vize alacağınız zaman yardımcı aracı kuruluşlardan yardım almak isteyebilirsiniz. Bu sayede hem vize işlemleriniz kontrol edilecek hem de vize alma süreci daha hızlı ilerleyecektir. Bu konuda da size yardımcı olan İdata firmaları bulunuyor. Bizde bu firmalardan bir tanesi olarak sizlere hizmet sunuyoruz. Bizimle iletişime geçerek konsolosluğa gitmek zorunda kalmadan vize alabilirsiniz. Üstelik yapılan işlemleri evinizden takip edebilir ve günlük işlerinize devam edebilirsiniz.

İdata vize almak istediğiniz zaman eğer sürecin hızlı bir şekilde ilerlemesini istiyorsanız o zaman size söylediğimiz belgeleri eksiksiz olarak bize getirmeniz gerekecek. Bu sayede vize süreciniz daha hızlı ilerleyecek ve herhangi bir sorun yaşamdan vizenizi alacaksınız. Ayrıca pasaport sürelerine de dikkat etmeniz gerekiyor. Pasaportunuzun en az 6 aylık olması gerekiyor. Eğer bu süre 6 aydan kısaysa o zaman emniyete giderek süresini uzatmalısınız. Ayrıca yeni pasaport alacağınız zaman en az 1 yıllık pasaport almanızı tavsiye ederiz. Aile birleşiminde ise süreler biraz daha kısalıyor. Aile birleşimi olacağı zaman 3 aylık pasaportunuzun olması yeterli olacaktır. Ancak vize almak için bizzat sizin konsolosluğa gitmeniz gerekiyor.

İdata Almanya vizesi alacak olanların vize sürecinde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için tüm evraklarını eksiksiz olarak getirmesi ve kurallara uyması gerekiyor. Öncelikle Almanya’ya neden gideceğinizi belirlemeli ve daha sonrasında bunun için gerekecek vize belgeleri hazırlanmalısınız. Bu belgelere sitemizden ya da bizi arayarak bizden öğrenebilirsiniz. Gerekli belgeleri öğrendikten sonrasında ise yapılması gereken bu belgeleri eksiksiz bir şekilde toplamak olacak. Bu sayede idata vize sürecinde konsolosluğa gitmenize gerek kalmayacak ve süreç çok daha hızlı ilerleyecektir. Tüm işlemler onaylandıktan sonrada size vizeniz firmamız tarafından ulaştırılacaktır.

Sizde idata Almanya vizesi alacağınız zaman sürecin daha hızlı ilerlemesi için idata randevu sisteminden bir an önce randevunuzu alın. Randevu tarihiniz gelene kadar idata vize başvurusu için gerekli belgeleri hazırlayın.