İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla “Bin Bir Proje” adlı bir çalışma gerçekleştirecek.
Gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden İstanbul Gelişim Üniversitesi, yeni projelere imza atıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet toplantısında, Türkiye’nin kalkınmasına destek olmak için bin bir proje yapılması doğrultusunda karar alındı. Toplantıya İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, Mütevelli Heyet Üyesi Orhan Uzuner, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve diğer mütevelli üyeleri katıldı. Toplantıda alınan ortak karar neticesinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin Türkiye’nin kalkınmasına tam destek vererek, üniversitenin üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirileceği vurgulandı.
31 Aralık tarihine kadar çalışmalar tamamlanacak
Bin Bir Proje adı altında gerçekleşecek çalışma kapsamında proje sayısının çoğaltılıp, patentlerini almak itibariyle gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması kararlaştırıldı. Çalışmaların 31 Aralık 2016 tarihine kadar tamamlanmış olması öngörülüyor.