Yüz binlerce kişinin hayallerini üzerine bina ettiği öğretmen atama sonuçları yarın açıklanacak. Milli Eğitim Bakanı'nın Ülke TV'de yapmış olduğu açıklamaya göre 11 Şubat 2016'da öğretmen atamalarının tamamlanıp yayınlanması bekleniyordu. Haber merkezimize ulaşan güncel bilgilere göre ise yarın öğleden önce öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı kaydedildi.

2016 Şubat Öğretmen atamaları kapsamında aday öğretmenlerin atamalarının yapılacağı tarih noktasında resmi makamlarca bir açıklama olmamasından dolayı ise, Anadolu Ajansı ve TRT Haber gibi devlete ait haber kanallarında atamaların 11 Şubat'ta yapılacağı bugün ki haberle servis edildi. Oysa edindiğimiz bilgilere göre atamaların biran önce tamamlanması için MEB tarafından çalışmalar hızlandırıldı ve yapılacak atamalar ise yarın elektronik olarak tamamlanarak yayına hazır hale gelecek.

Öğretmen atamalarına ilişkin henüz resmi bir açıklama olmamakla birlikte, edindiğimiz bilgiler ise yarın 11:00 sularında açıklanması yönünde oldu. Öğretmen adaylarının heyecanlarını noktalayacak sonuçların beklenilen günden bir gün önce açıklanacak olması ise, adaylar için süpriz olacak.