Gelişen dünya ve yenilenen teknoloji ile günümüz hayat şartları günden güne değişmektedir. Bir zamanlar lüks olan şeyler günümüzde zamanla ihtiyaç haline gelivermiş bulunmaktadır. Bireyler kendi hayatlarını devam ettirirken sadece ihtiyaca yönelik değil aynı zamanda sosyal ortamlarda adı geçecek paylaşımları ön plana çıkarmaya başlamışlardır. Tekstil sektörü de gelişen teknoloji ve yenilenen dünyadan nasibini alan sektörlerin başında gelmektedir. Sadece kumaştan yola çıkılan bu yolculukta sanayi devrimi ile başlayan fabrikalaşma ve gelişme süreci 1900’lü yılların başında adından söz edilir bir konuma gelerek insanların yaşamına oldukça etkili bir şekilde giriş yapmaya başlamıştır. Kumaş zamanla ham madde olmaktan çıkıp ara mamul yani ara mal olma seviyesine gelmiştir. Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında 1950’li li yıllara gelindiği vakit artık tekstil gelişmiş bir sanayi kulvarı olma yolunda büyük adımlarını atmış ve global dünyanın ilk büyük küresel fabrikaları da ortaya çıkmıştır. Gelişen teknoloji ham madde arayışına giden önce firmaları daha sonrada ülkeleri uluslararası Pazar kavramının ortaya çıkmasından büyük rol oynamıştır. Artık ülkeler kendi bünyelerindeki ham madde ve Pazar arayışını çok daha üste taşıyarak diğer ülkelerin pazarlarına giriş yapmaya başlamışlardır.

1980’li yıllarda küreselleşme resmiyet kazanırken tekstil büyük ayrıma gitmek zorunda kalmıştır. Bu ayrım erkek giyim ve bayan giyim olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Devleşen firmalar uzmanlık alanlarını belirli sahalara göre ayrıştırmış marka olma yolunda kurumsal adımlar atılmış yurtiçi ve yurtdışı Pazar alanları belirlenmiş ölçek ekonomisine dayalı üretime geçilmiştir. Böylelikle erkek giyim artık kendi dalında bayan giyim ise kendi alanında faaliyetlerini devam ettirmeye başlamışlardır. Erkek giyimin içeriksel açılımına baktığımız vakit erkek gömlek, erkek gömlek modelleri, erkek pantolon, erkek ceket, erkek t-shirt gibi kavramlar belirgin olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda erkek aksesuarları günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir.

2000’li yıllarla birlikte tamamen küreselleşen dünyadan tekstil de payını almış ve uluslararası pazarlama mantalitesi ile devleşen markalar ürünleri farklı pazarlarda sunma imkânına kavuşmuşlardır. Böylelikle erkek giyim akabinde erkek gömlek ve erkek gömlek modelleri günümüz şartları altında birçok markada karşımıza çıkar hale gelmiştir.

Erkek gömlek ipek kumaşla çıkılan yolculuk ile başlayan günümüzde polyester gibi değişik maddelerin karışımı ile müşteriye sunulan farklı içeriksel maddeler ile yapılır hale gelirken artan maliyetler ile kaliteli erkek gömlek fiyatlarıda oldukça pahalı bir hal almıştır. Türkiye’de erkek giyim ve toptan erkek gömlek alanında birçok marka bulunmaktadır. Bu markaların başında Brango gelmektedir. Gömlek bir sanattır felsefesiyle hareket eden Brangohem  kalitesi hem kumaşı hem de uygun tarzı ile sizler eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Modanın rüzgârını sizlere en güzel şekilde yansıtan Brango kendi özgün erkek gömlek modelleriyle sizlere kendi sitilinizi oluşturma imkanı tanıyor. Erkek gömlek ve kaliteli erkek gömlek gibi kavramları tam anlamıyla eksiksiz sunan Brango yılların tecrübesini sizlere bir ayna gibi yansıtıyor. Bedeninizi saran üstünüze oturan şık kaliteli hem de uygun erkek gömleklerin belki de bu koşullardaki tek adresi olan Brango sizleri bu büyülü yolculuğa davet ediyor. Alanında sektör lideri konumunda olan ve tüketiciyi adeta sarıp sarmalayan bu tekstil devi siz değerli müşterilerine kusursuz bir görsel şölen düzenliyor. Tüm erkek giyim klasmanlarındaki zengin tasarımları ile ön plana çıkan brango erkek gömlek dışında aynı zamanda erkek ceket erkek pantolon erkek aksesuarları gibi birçok alanda kendi kalitesine yakışır.