Sigara makineleri, birçok mekanda kullanılmaktadır. Makine, ek gelir sağlamak isteyenler için bir fırsat niteliğindedir. Özellikle, kahvehane ve bilardo salonu gibi mekanlarda sigara makinesine sıklıkla rastlanmaktadır.

Halk arasında, sigara alma makinesi olarak anılan bu makine, jeton veya madeni para ile çalışmaktadır. Makine ile oyun oynanmakta, sonucunda ise makine sigara vermektedir. Sigara makinesi, kafe, bakkal, market gibi mekanlarda da oldukça fazla kullanılmaktadır. Popülaritesi zamanla artış göstermektedir.

Makine, sigara kullanan müşterilerin ilgisini çektiği gibi, sigara kullanmayan müşterilerin de ilgisini çekmektedir. Oyun oynanabilmesi, sigara makinesini daha bir ilginç kılmaktadır. Bu nedenle, mekanlardaki müşterilerin büyük bir çoğunluğu makineyi kullanarak, mekan sahibinin gelir elde etmesini sağlamaktadır.

Makine, hileleri algılayan bir donanıma sahiptir. Daha çok sigara düşürmek ya da makineyi kandırmak amacında olan müşterilerin amacına ulaşması mümkün değildir. Hiçbir şekilde taviz vermeyen sigara makinesi ile mekan sahibinin iyi bir kazanç sağlaması mümkündür.

Sigara Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Sigara makinesi 7 bonusludur. Bonuslu olması, oyun oynamayı seven müşteriler için fazladan oyun oynayabilmek anlamına gelmektedir. Sigara otomatı 4 TL atıp 5 oyun oynama, 1 TL atıp 2 oyun oynama ve benzerleri gibi çoklu değiştirilebilir bonus seçenekleri ayarları da mevcuttur.

Makine, madeni para veya jeton kabul eden bir donanımla çalışmaktadır. 3 yıl garanti verilen bu makine için her türlü parça ve teknik destek sunulmaktadır. Makinede, para mekanizması lazer sistemidir. Makine, olası hilelere karşı temkinlidir. Hile yapıldığında, uyarıda bulunan bu makineyi aldatmak mümkün olmamaktadır.

Sigara makinelerinde, çanaklı ve çanaksız modeller mevcuttur. Ürünlere, 0-3 yıl garanti verilebilmektedir. Kafe, bakkal, büfe, market, kahvehane ve bilardo salonu gibi mekanlarda kendiniz kazanç elde edebileceğiniz gibi, başka mekanlara kiralayarak da gelir sağlayabilirsiniz.

Sigara Makinesi Nasıl Çalışır?

Sigara makinesine, 1 lira veya jeton atılır. Bu aşamada 1'den 14'e kadar 7 sayı seçmeniz gerekir. Aynı sayı, 7 defa seçilebilir. Sonra kol çekilir ve ekran rastgele bir sayı çeker. Eğer sayı tutturabilirseniz, makine tutturduğunuz sayı kadar sigara verir.

Sigara makinelerinden sigara kazanmak tamamen şansa kalmış bir durumdur. Çalışma prensibi çok iyi derecede bilinse dahi, makineden sigara kazanılıp kazanılmaması, şans ile alakalıdır. Bu nedenle, sigara makinesi bulunan mekan sahibinin gelir sağlaması yüksek bir ihtimaldir.

Sigara Makinesi Fiyatları

Sigara makineleri, internet adresi üzerinde satıştadır. Farklı sigara makinesi seçenekleri mevcuttur. 10'lu sigara makineleri, çanaklı sigara makineleri ve sigara makineleri bulunmaktadır.

Sigara makineleri 669 TL ile satıştayken, çanaklı sigara makineleri 840 TL ile ve 10'lu sigara makineleri de 1,251,39 TL ile satıştadır. Tüm fiyatlara KDV dahil olup, 2, 3, 4 veya 6 taksit yapılabilmektedir. Sitede, ürünlere 0-3 yıl garanti verilmektedir. Ayrıca, ürün için aynı gün kargo imkanı da bulumaktadır.