Fakat cildinizdeki kusurların güzelliğinizi gölgelemesine seyirci kalmak zorunda değilsiniz. Gördüğünüzde hayran kaldığınız o mükemmel ciltlere sahip olan kadınların büyük bölümü kapatıcı kullanıyor. Bu küçük sırrı siz de uygulayabilirsiniz.

Ancak doğru ürünü tercih etmeniz de büyük önem taşıyor. Cildine düşkün olan kadınlar kusur giderici kapatıcı ürün için Yves Rocher’yi tercih ediyor. Çünkü öncelikle markanın tüm ürünlerinde aktif bileşenler sadece bitkilerden elde ediliyor. Yani tamamen doğal olduğundan cilde zarar vermiyor. Üstelik Yves Rocher'nin kapatıcısında pek çok markanın kullandığı silikon, paraben ve mineral yağ da bulunmuyor. Yani bir yandan cilt kusurlarını kapatırken diğer yandan cildi bozan ürünlerden değil.

Ciltteki yağ fazlasını emiyor ve yağlanmadan kaynaklı sorunları da gideriyor. Anti bakteriyel ve cilt yenileyici özelliğe de sahip. Ciltteki öl hücreleri de temizlediği için sivilce ve siyah nokta derdinden kurtulmayı sağlayabiliyor. Markanın kusur giderici kapatıcısının karma ve yağlı ciltler için uygun olduğunu da belirtelim. Kullananlar diğer kapatıcılar gibi ağırlık yapmadığını ve hafif olduğunu da dile getiriyor.

Yves Rocher’nin Ürünleri İndirime Girdi!

Bu arada Yves Rocher 1959’dan bu yana bitkisel kozmetik ürünler üretiyor. Her cilt tipine uygun ürün serileri var ve bir ciltte meydana gelebilecek tüm sorunlara yönelik, çözüm içeren bir ürün geliştirmeyi başaran ender markalardan biri.  Eğer daha önce ürünlerini hiç kullanmadıysanız, denemek için en doğru zamandasınız. Çünkü % 20’ye varan oranlarda indirim kampanyası başladı. Kampanya 8 Nisan’a kadar geçerli olduğundan acele etmenizde fayda var.

Sevindirici haber ise yaşlanma karşıtı tüm ürünlerin kampanya kapsamına dahil olmasıydı. Ayrıca saç bakım ürünleri, sezon makyaj ürünleri, bazı parfümler ve selülit karşıtı bakım ürünleri de kampanya kapsamında ve ciddi indirimler eşliğinde satın alınabiliyor. Son bir müjde daha verelim, 99 TL üzeri alışverişlerde markanın peeling ürünü hediye ediliyor. Kampanyaya dahil olan ürünlere ve indirim oranlarına markanın web adresinden göz atabilirsiniz.

*Doktorunuza danışmadan sağlığınız için herhangi bir ürün kullanılmaması gerektiğini hatırlatırız.