29-31 Ocak tarihleri arasında Lüfti Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan ve düğün firmaları ile düğün hazırlıkları içerisinde olanları bir araya getirecek Evlilik Hazırlıkları Fuarına tüm halkımız davetlidir. 3 gün sürecek olan fuarda, özellikle bir isim oldukça fazla konuşulmakta ve şuanda gündemi belirlemektedir. Evet fuara katılacağını açıkladığı günden beri gündemden düşmeyen İstanbul'un en ünlü organizatörü Kadir Mıhçı'nın fuar için oldukça etkili showlar yapacağı belirtilmekte. Show Time Ajans'ın Ceo'su olan Mıhçı'nın, fuar için özel dans gösterisi

hazırlığı içerisinde olduğu ve tabi ki fuarda tüm ekibi ile birlikte harika showlar yapacağını belirtmesinden dolayı, bugün sizde yapılacak olan evlilik hazırlığı fuarına katılarak kına organizasyonu için de fikirler alabilirsiniz. Ünlü organizatöre ait olan adresinden de edinmiş olduğumuz bilgiler ile birlikte, fuarda hem kına organizasyon konseptlerini anlatacaklarını ve etkinliklerini yapacaklarını belirtmeleri ve hemde şirketi tarafından üretimi yapılan Kına Tahtlarını da burada tanıtacağından dolayı, fuarda en dikkat çekici isimler arasında Mıhçı'nın olacağını söyleyelim. Ünlü organizatörün 2004 yılından beri sürekli zirvede olmasının en önemli nedeni ise kına organizasyon fiyatları olmaktadır. Çünkü sadece 750 TL'den başlayan fiyatlar ile hayallerinizi gerçeğe çevirmektedir.

Evlilik Fuarında Kına Organizasyonu Yapılacak

Tabi ki kına organizasyonu kralının, güzel bir standa sahip olacak olması ve dans gösterileri, dansözler ile etkinliğin en güzelini yapacak olmasından dolayı, sizde Kadir Mıhçı ile tanışabilir ve kına organizasyon fikirleri de alabilirsiniz. Özellikle bu fuardan kârlı ayrılmak isteyenler için kına organizasyonu anlaşmasını da Mıhçı ile yapacaklarını şimdiden söyleyebiliriz.

Kına Organizasyonu Fiyatları

Hayallerinizi süsleyen harika bir kına gecesine sizde sahip olmak için çok paralar harcamak yerine, en uygun kına organizasyon fiyatları ile istediğiniz gibi en güzel ve en eğlenceli kına organizasyonu konseptine sahip olabileceksiniz.