Gelişim aşamasında olan bebekler her 4 saatte bir yemek yemelidir. Özellikle 5 ila 6. Aydan sonra ek gıdaya geçen çocuklar için mama önlüğü çok gerekli olmaktadır. Sık sık kıyafet değiştirmekten ve makine çalıştırmaktan kurtarırlar. Bebeklerin mamalarını yemek istememeleri, ağızlarından çıkartarak oyun yapmaları çok alışıldık bir durumdur. Her seferinde bebeğinizin üstünü değiştirmek yerine kullanacağınız kolay temizlenen mama önlüğü bunun önüne geçecektir.

Günde en az 5 defa bebeğinizin üstünü değiştirmek hem sizi hem çocuğunuzu yoracağı için bu önlükler büyük kolaylık sağlar. Mama önlükleri, bebeğinizin boynuna bağlanarak kolayca kullanılır.

Kolay Temizlenen Mama Önlüğü

Bebek çantasında bulunan standart eşyalardan birisi de mama önlüğüdür. Evden uzakta olduğunuzda bebeğinizin üstünün batmasından sizi kurtaracak bu önlükler çok kullanışlıdır. Diğer mama önlüklerinin aksine sitemizde bulunan önlükler temizlenebilirliği sayesinde bütçe dostudur. Eğer sizde sürekli yeni mama önlüğü almaktan sıkıldıysanız kolay temizlenen mama önlükleriyle rahata kavuşabilirsiniz.

Alacağınız mama önlüğünün yumuşak yapılı ve kolay bağlanabilir olması bebeğiniz açısından önemlidir. Sizler için tasarlanan mama önlüklerimiz hassas ciltli olan bebekleriniz için konforlu ve yumuşak yapılıdır. Yumuşak yapısı sayesinde katlanması da kolay olacak, çekmecede ve bebek çantanızda yer tasarrufu edebileceksiniz. Sitemizdeki ürünlerde değişik renk ve desenlerde mama önlüğü satın alabilirsiniz.

Mama Önlüğü Nasıl Temizlenir?

Sitemizden bir tık ile sahip olabileceğiniz mama önlüklerinin temizliği diğer yerlerden alacaklarınızdan çok daha basittir. Bulaşık makinasının üst kısmına atarak çalıştırabileceğiniz gibi, elinizde hafifçe çitileyerek dahi bu lekelerden kurtulabilirsiniz. Kolay leke tutmayan yüzeyi ile bu önlükleri çok sık yıkamanıza gerek kalmaz.

Birbirinden sevimli önlüklerimizle yemek vakitleri artık sorun yaratmayacak. Mama önlüklerimizin tamamı su geçirmeyen bir yapıya sahip olarak tasarlanmıştır. Silikon mama önlükleri hem siz hem de bebeğiniz için büyük kolaylık sağlayacak. Mama önlükleri defalarca kez yıkansa bile ilk aldığınız gibi duracaktır. Çok uzun süre kullanabileceğiniz bu önlüklere sitemizden kolayca sahip olabilirsiniz. İlk elinize aldığınız itibaren yumuşacık yapısını hissederek sitesinden alışveriş yapmanın farkını hissedeceksiniz.

Bu yazı Racuun sponsorluğunda hazırlanmıştır.