Mitsubishi klimaları hem yaz hem kış aylarında kullandığımız süresince bakıma ve onarıma ihtiyaç duyan ısıtma ve soğutma cihazlarının başında gelmektedir. Salon tipi, tavan tipi, kaset tipi, duvar tipi klimalar, VRF sistemler model farketmeksizin gerek tüketici kaynaklı gerekse ürün kaynaklı arızalara sebep olabilir. Bu arızaların giderilmesi konusunda kullanıcılar daima kaliteli servis hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Bu durumda da siz değerli müşterilerimiz için bir numaralı adresiniz servisimiz olmaktadır. Kaliteli hizmet sunan teknik servisimiz, model gözetmeksizin arızasının giderilmesinde daima bir numaralı adres olmaktadır.


Kesintisiz ve garantili hizmet sunan Mitsubishi klima servisi sadece arızalarınızın giderilmesinde değil, aynı zamanda onarım sonrasında da destek hizmeti sunmaktadır. Özellikle de onarım esnasında kullandığı orjinal yedek parçalar ile buna ek olarak işlem sonrası verilen 1 yıllık garantiyle de Mitsubishi klima servisi ön plana çıkmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Türkiye’de birçok bölgede 7 gün 24 saat hizmet sunmamız da siz değerli müşterilerimizin her an yanında olmayı amaçlayan misyonu doğrultusunda, sadece servis hizmeti olarak değil, ticari ilişkilerin ikinci planda olduğu özel servis hizmeti sunmamızda etkili olmaktadır. Başta izmit Mitsubishi klima servisi olmak üzere İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Antalya, Bursa ve Sakarya bölgelerine de bölge servisi olarak hizmet sağlamaktayız.


Müşterilerimize yardımcı olmak adına klima kullanıcılarının genelde yaşadığı başlıca problemlerden olan klima soğutmuyor sorununa değinelim;


Tüketici Olarak Yapabileceğiniz İşlemler


  • İlk olarak klimanızın hava filtrelerini kontrol etmelisiniz. Filtrede zamanla biriken partiküller ve toz gibi cisimlerden dolayı filtreniz tıkanmış olabilir. Bu durumda klimanız üfleme yapmayacaktır.
  • Klimanızın hava giriş çıkış bölgesinin önünün kapalı olmamasına özen gösterin.
  • Klimanız çalışır vaziyetteyken ortamda cam veya pencere açık olmamasına dikkat edin.

Klima Servisi Olarak Yapılabilecek İşlemler


  • Kompresör arızalı olabileceğinden cihaz genel kontrolden geçirilir.
  • Klimanın gaz ölçümü sağlanır. Eğer fazla ise gaz tahliyesi yapılır. Eksik ise gaz enjekte edilir.
  • İç ve dış ünite fanları kontrol edilmesi gerekir.
  • Klimanızın sinyal kablosunda problem olabilir.
  • Klimanızın bakımını düzenli olarak yaptırmadığınız için dış ünite serpantinleri kirli olabilir.

Türkiye’de birçok bölgede kaliteli ve tecrübeli ekipten oluşan Mitsubishi klima servisi, siz değerli müşterilerimizin sadece bir telefon uzağında bulunmaktadır. Size en yakın servisimize ulaştığınız takdirde, anında size geri dönüş yapılarak sorununuzun hızlı bir şekilde ekibimiz tarafından giderilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca bu arızaların giderilmesi sırasında verilen hizmet ve kullanılan yedek parçalar, servisimiz tarafından garanti altına alınarak, ileride oluşabilecek sorunların da önüne geçilmektedir. Siz de klimanızla ilgili teknik bir problem yaşıyorsanız web sitemiz olan adresinden arıza kaydı oluşturabilir, istek, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.