Tesettür giyim markaları içinde lider bir konuma sahip olan Setrms, kış sezon ürünleri ile öne çıkmaktadır. Tesettür giyim denilince akla ilk gelen ürünlerden olan ferace modelleri, sade olmasına yanı sıra şık bir imaja sahiptir. Bilhassa bordo, yeşil ve siyah renklere sahip feracelerin taşlı modelleri çok daha fazla tercih edilmektedir. Günlük giyilebilecek ürünlerin yanında özel günlere uygun modellerde bulunmaktadır.

 Ürün Yelpazesi 

            Feracenin dışına etek, pantolon, tunik, eşarp, elbise gibi ürünlerde yer almaktadır. Özellikle farklı desen ve motifler ile süslenmiş tunik takımları tesettür açısından oldukça kullanışlıdır. Bazı modellerinde yaka kısmında kolye havası veren süsler bulunurken bazılarında bu aksesuar bel bölgesinde de olabilmektedir. Haki ve Laci olanları da en çok tercih edilenler arasındadır. Eşarp modellerinde de sade görünümün dışında süslemelere sahip olan ürünler vardır. Gençler tarafından çokça tercih edilen motifli eşarpların oldukça rahat ve kullanışlı olduğu da bilinmelidir.

            Her türlü davet, gece için uygun olan bu tesettür eşarp modelleri aynı zamanda alınacak elbiseye de uyumlu yapılabilir. Sadece giyim ürünleri değil, çanta gibi aksesuarlarda bulunmaktadır. Çok farklı boyutlarda olan çantaların şık bir görünüme ulaşmada önemli bir katkı yaptığı da söylenebilir. Tek renkten oluşan ve parlak bir duruşu olan çantaların fermuar ve kapak kısımları bazı modellerde taşlı olmaktadır. Bu durumda bütün dikkatini taş tarafından çekilmesini sağlamaktadır. Dikkatin tek bir unsur tarafından çekilmesi çantanın çok daha fazla ortaya çıkmasına da katkı sunmaktadır.

 İndirim Fırsatları

            Setrms marka ürünleri internetten de alınabilir. Çok makul fiyatlarda olmasının yanı sıra indirime giren ürünlerde her dönem için bulunmaktadır. Üye olunması halinde indirim ve fırsatlardan haberdar olunma imkânı da elde edilmektedir. Ayrıca yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan 20 TL hediye çeki de üyelik işlemleri ile birlikte kazanılabilir. Bunun dışında outlet ürünlerde de çok daha fazla indirim fırsatı yakalanmaktadır.