Biz yetişkinlerin görevi onların bu gücünü artırmak ve gerçek hayatta kullanması için yol göstermektir. Televizyon karşısında gördükleri, izledikleri şeyler de onların bu gücünü geliştirmesine katkıda bulunur. Gördüklerini beyinlerinde daha da geliştirip kendilerine göre bir dünya oluştururlar.

Çocukların oynadıkları oyuncaklar gelişimlerinde büyük bir yere sahiptir. Bir bireyin kişiliğinin 1-10 yaş arası aldıkları ile oturduğu düşünülürse aslında en eğlenceli ve doğru geçmesi gereken zamanların çocukluk çağları olduğu açıktır. Bu nedenle onlara bu zamanlarında gereken önemi verin. Değer verdiğinizi gösterin. Onların en sevdiği karakterlerdeki oyuncaklara sahip olması en büyük mutlulukları olacaktır. Bu büyük mutluluğu onunla paylaşmaya hazır olun.

Bu günlerde en popüler oyuncaklardan olan Thomas ve arkadaşları oyuncak ile çocuğunuzun bambaşka bir dünyaya yolculuk etmesine katkıda bulunun.

Onun tren arkadaşları ile bir demir yolu yolculuğu yapmasına izin verin. Thomas oyuncak sahibi olup bu trenin makinisti olmasını ve bu treni paketin içerisinde olan demir yolunda kullanmasını sağlayın. Yüzündeki mutluluğa ortak olun. Çocuğunuza verebileceğiniz en güzel ve unutamayacağı bir hediye almak istiyorsanız Thomas ve arkadaşları mükemmel bir seçim olacak.

Thomas ve arkadaşları köprüden kaçış macerası oyun setinde Thomas’ı bekleyen uzun ve zorlu bir yolculuk var. Bu yolda cesur birinin ona yardımcı olması şart gibi görünüyor. Çocuğunuzun bu görevi üstlenmesi onun için çok eğlenceli olacak gibi.  Gideceği virajlı yollar, yüklemesi gereken yükler ve çıkacağı dik yokuşlar olacak. Ama kahramanca çıkılacak bu yolda başarı imkansız gibi görünmüyor.  Büyük ray düzeneği ve dopdolu eğlence içeren bu oyuncağı almak için çok beklemenize gerek yok. Stoklarda tükenmeden ürünlerimize göz atmak ve bu aksiyon dolu başlamak için web sitemize göz atın.

Daha Fazla Beklemeyin Tükenmeden Alın!


Thomas ve arkadaşları Oyuncak Rüyası’nda! Dilerseniz sizlere en uygun fiyatları ve ödeme koşullarını sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak ve hemen alışverişe başlamak için linke tıklayın ve çocuğunuzun heyecanına ortak olun.  Ödemede taksit seçeneklerinden yararlanmak için acele edin.