Özellikle bayanların tutkusu haline gelen aksesuarlar son zamanlarda erkeklerin de kendilerini yansıtmada kullandıkları birer araç haline geldi.

Tarz sahibi beylerin sıkça kullandıkları aksesuarların başında gelen erkek kolyeler her geçen gün yeni model ve tasarımlarla kendini yenilemeye devam ediyor.  Özelikle genç yaş grubu erkekler arasında oldukça yaygın olan kolye takma kültürü pek çok erkeğin vazgeçilmezi haline geldi.

Erkekler kolye seçiminde altına nazaran gümüş kolyeleri daha çok tercih ediyor. Bunun nedeni ise altının pahalı olmasının yanı sıra inanç gereği erkeğe haram kılınmış olması sayılabilir. Kendi tarzını arayan erkeklerin kendini anlatmada birer araç olarak kullandıkları gümüş kolye modellerine gelin daha yakından bakalım!

Erkek aksesuar dünyasında en çok tercih edilen modeller hiç şüphesiz ki tarihi motiflerdir. Tarihi motifler denildiğinde türk erkeklerin kolye tercihleri arasında ilk sırada şanlı bayrağımızın sembolü olan ay yıldız kolyeler yer almakta. Erkek gümüş ay yıldız kolye modellerini tercih edilen erkekler bu aksesuarla hem milli değerlerine sahip çıkıyor hem de Türk olmanın haklı gururunu yaşayabiliyorlar.

Bir diğer popüler erkek kolye modeli ise Kayı yazılı kolyelerdir. Son zamanlarda Diriliş Ertuğrul dizisiyle oldukça popülerleşen Kayı hayranlığı pek çok erkeğin de dikkatini çekmeyi başardı. Gümüş kayı kolyeleri ile siz de tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Milli değerlerine bağlı erkeklerin bir diğer tercih ettiği erkek gümüş kolye modeli ise Bozkurt ve Göktürkçe Türk yazılı kolyelerdir. Özellikle tarihi bilince sahip erkekler tarafından tercih edilen bu aksesuarlar bir kültüre ya da millete olan aidiyet duygunuzu güçlendirerek kendinizi ifade etmenize yardımcı olur. Bu kolye modellerini sırasıyla Osmanlı armalı kolyeler, çerkes kolyeleri, Elif vav kolye, denizci kolyeleri takip etmekte.

Siz de tarzınızı yansıtacak şık bir aksesuar arıyorsanız adresine gelmeden karar vermeyin!  Stilinize eşsiz bir görünüm kazandıracak 925 ayar gümüş kolyeler arasından tarzınıza uygun olanı seçin, ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve taksit imkânlarıyla hemen sipariş verin! İstediğiniz zaman sadece kargo ücretini karşılayarak bakım yaptırabilirsiniz.