Güzel bir tatil, rahat bir yolculukla başlar. Hızlı ve konforlu bir seyahat denince akla ilk havayolu seçeneği gelir. Özellikle uzun mesafeli bir yolculuk planlıyorsanız bu seçenek kaçınılmaz oluveriyor. Hepimizin hayalinde tüm yükleri sırtımızdan atıp stresten arınmamızı sağlayacak güzel bir yaz tatiline çıkmak vardır değil mi? Ancak hayal etmek yeterli değil, önemli olan gerçekleştirebilmek için harekete geçmektir. Mesela bu yaz Antalya'da güzel bir tatil yapmak istiyorsanız, erken rezervasyon seçeneklerinin sağlamış olduğu imkanlarla uygun fiyatlı bir uçak bileti alarak ulaşımınızı ucuza getirebilirsiniz.

Erken rezervasyon


Eğer yaz tatili için nereye gideceğinizi önceden belirlediyseniz, biletinizi birkaç ay evvel alarak daha uyguna getirebilirsiniz. Uçaklarda sadece sınırlı sayıdaki koltuklar promosyonlu fiyattan satışa sunulur. Bu koltukları ilk alanlardan biri olarak şanslı kesime dahil olabilirsiniz. İnsan kendi şansını kendi yaratır diye boşa dememişler. Tatil planınızı ne kadar erken yaparsanız, ucuz uçak bileti alma şansınız o kadar artacaktır. Bu limitli sayıdaki koltuklara erken rezervasyon yaparak Antalya uçuşunuzu son derece ekonomik bir fiyata alabilirsiniz.

Kampanyalı dönemleri tercih edin


Pek çok havayolu şirketi belirli dönemlerde oldukça avantajlı kampanyalar gerçekleştiriyorlar. Zaman zaman havayolu firmaları veya karşılaştırma sitelerini takip ederek kampanyalardan haberdar olabilir ve biletinizi uygun fiyatlara alabilirsiniz. Bu noktada çeşitli havayolu şirketleriyle farklı şehirler için benzersiz promosyonlar düzenleyen ucakbileti.com’u takipte olmanızı öneririz.

Hafta içleri daha avantajlı


Özellikle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hareket eden uçuşlar hafta sonu uçuşlarına göre daha uygun fiyatlı olabilir. Ancak bazen uçuş fiyatlarıbir gün arayla bile farklılık gösterebiliyor. Bileti almadan önce o hafta içindeki diğer günleri kontrol etmenizde fayda var.

Kıştan biletinizi alın


Eğer seyahate çıkacağınız tarih belliyse, Antalya uçak biletinizi kış aylarından alıp yazın son derece ucuz bir yolculuk yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Yanınızdaki yolcunun uçuştan birkaç gün önce 200 TL’ye aldığı bilete, 50 TL vermenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Ucuz uçak biletine giden yolda en önemli adım önceden plan yapmak. Sonrası benzersiz fırsatlar sunan bir havayolunu seçip bileti almakta bitiyor. Atlasjet, THY, Pegasus, Anadolujet gibi havayolu firmalarının ucuz uçak bileti alternatifleri için ucakbileti.com’u ziyaret edebilirsiniz.