Holiday Inn Bursa City Centre, dünyaca ünlü Intercontinental oteller zincirinin bir alt markasıdır. Misafirlerine unutulmaz bir konaklama ve koşulsuz şartsız mükemmel hizmet sunmayı kendine ilke edinmiş Holiday Inn Bursa City Centre, Bursa şehir merkezinde bulunmakta olup Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline uzaklığı taksi ile 10 dakikalık sürüş mesafesi kadardır. Holiday Inn Bursa City Centre, toplamda 120 odaya sahip olup bu odalar standart oda, executive oda ve king corner oda olmak üzere üç türlüdür. Aynı zamanda engelli odaları da tesis bünyesinde mevcuttur. Bursa otelleri arasında olağanüstü hizmet kalitesi ve temizlik anlayışının yanı sıra kurumsallığı ile de öne çıkar.



Otelde Bulunan İmkanlar

Otel bünyesinde spor aletleri ve serbest ağırlıkların bulunduğu bir adet spor salonu belirli saatlerde tesis misafirlerinin hizmetindedir. Aynı zamanda yüksek hızlı internet erişimi, yazıcı, tarayıcı ve benzeri imkanların bulunduğu bir adet iş merkezi de otel bünyesinde mevcuttur. Otelde iş merkeziyle beraber üç adet de toplantı odası da bulunmakta olup bu toplantı odaları toplantı ve seminerler için oldukça kullanışlı ve şık bir ortamı misafirlere sunmaktadır.

Böylelikle Holiday Inn Bursa City Centre bir otel olmasının yanında iş amaçlı birleşmeler için de oldukça elverişli bir tesistir. Otelde bulunan bar ve lokantaların yanı sıra bir adet de Starbucks köşesi mevcuttur ve muhtelif kahve çeşitleriyle müşterilerine hizmet verir. Ayrıca Holiday Inn Bursa City Centre, Bursa otelleri arasında Open Lobby konseptini uygulayan ilk ve tek tesis olma özelliğine sahiptir.

Otel Odalarının Özellikleri

Holiday Inn Bursa City Centre'da misafirlere odada ücretsiz, kaliteli banyo ve kozmetik ürünleri ile oda içerisinde kullanılabilecek ücretsiz tek kullanımlık terlikler sunulmaktadır. Aynı zamanda çamaşırhane ve ütü hizmetleri de otel bünyesinde mevcuttur. Otel bünyesindeki tüm odalarda klima ve minibar mevcuttur. Işık ve gürültü sızdırmayan perdeler ve rahat yataklar sayesinde kusursuz bir uykunun tadı Holiday Inn Bursa City Centre'da çıkar. Ayrıca tüm odalarda kablosuz internet bağlantısı ile misafirlerin kıymetli eşyalarını muhafaza edebilmeleri için emanet kasası mevcuttur.