1. Genç Erkekler için 2019 Mont Modası On sekiz yirmi beş yaş arası gençler arasında genel olarak daha canlı renkler ve şişme montlar tercih ediliyor. Kolay kullanımı ve sadeliği ile ön plana çıkan bu montlar kaz tüyünden yapıldığı gibi elyaftan veya başka malzemeden de yapılabilir.

 

            Turuncu, sarı, kırmızı ve mavi şişme erkek mont genç erkekler arasında moda olmaya devam ediyor. Soğuk günlerde beli koruyan, soğuk ve su geçirmeyen montların tercihi ise önem kazanıyor. Kısa yapıda ki bu montlar ise uzun montlara göre daha çok tercih ediliyor.

 

            2. Klasik Giyim Seven Erkekler için 2019 Mont Modası      Her yaştan erkek klasik giyim mont sevebiliyor. Genel olarak kaşe mont olarak adlandırılan bu soğuk kalkanı, siyah ve kahverengi oluyor. Dizin biraz üzerine kadar uzanan bu montlar beli sarıp omuzlardan oturması ile her erkeğe ayrı bir hava katıyor. Zira bu tarz montların takım elbise üzerine çok güzel durduğu aşikar.

 

            Farklı kumaş ve boylarda erkek moda severler kendilerine özgü montu bulabileceklerdir. Sadece kaşe monttan ziyade, siyah ve kahverengi şişme montlarda klasik giyim tercih eden erkekler tarafından kullanılabilir.

 

            3. Kış Sporları ile İlgilenen Erkek Moda Severler için 2019 Modası           İlk yapılası gereken hangi sıcaklıklarda kullanılacağı olmalıdır. Çok soğuk havalarda şişme montun olduğunca kalın olmasına dikkat edilmelidir.

 

            İçine hava hapsederek sizleri sıcak tutma mantığı ile çalışan bu montlar özellikle 6 ay kar kalkmayan illerde yaşayan erkekler için ideal seçim olacaktır. Çok efor gerektiren durumlarda ise daha hafif bir mont ve nemi dışarıya gönderen ürünler tercih edilebilir. Bir diğer önemli unsur ise yer kaplama olacaktır. Doğada, yer kaplamayan ve su geçirmez bir mont hayat kurtarıcı olacaktır. Geçen sene olduğu gibi genç erkekler üzerinde ki renkli montlar bizlerin içini açacağa, klasik severler ise gözlerimizi kamaştıracak gibi gözüküyor. Erkek mont modellerini adresinden satın alabilirsiniz.