Ciltte yağ hissi bırakmayan ve çabuk emilen formülü yüz ve vücut için farklı formüllerde üretilir. Dermatologlar tarafından önerilen La Roche Posay güneş kremi cildi güneşten korurken çevresel faktörlerden de korur. Kusursuz bir cilt bakımı sağlayan La Roche Posay güneş kremi hassas ve alerjik ciltler için özel ürünlere de sahiptir. Özellikle suya dayanıklı olan güneş kremleri 12 saate kadar koruma sağlar. Renkli La Roche Posay güneş kremi cildi güneşten korurken cildi nemlendirerek kusursuz bir cilt görünümü sağlar. 

La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30

Akne eğilimli ciltler için güneş koruyucu bakım kremi termal suyu içeren formülü sayesinde cilt kusurlarını kapatmaya, ciltteki tıkalı gözenekleri açmaya güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur. Cildi rahatlatan ve cildi düzenlemeye yarayan içerikleriyle özel olarak hazırlanmış bir üründür. Cildi derinlemesine temizlerken cildi ferahlatır ve cilde zarar vermeden aknelerden arındırır. Cilde ferahlık veren jel krem dokusu cildi nemlendirirken mat görümüm verir ve yapışkanlık hissi olmayan yağlı bir görünüm kazandırmadığı için de makyaj bazı olarakta kullanılır. Aşırı yağlanan ciltler için SPF 30 güneşten korunma özelliğe sahiptir. Sabahları temizlenmiş cilde uygulanan güneş kremini göz ve dudak çevresine temas edilmemelidir. 

La Roche Posay Anthelios Pigmentation SPF50+ Tinted Cream 

Leke karşıtı yüksek faktörlü güneş koruyucu yüz kremi güneşe hassasiyeti olan ve güneşin UV ışınlarının neden olduğu lekelenmelere karşı özel olarak üretilmiş üründür. Dermatolog tarafından üretilen zenginleştirilmiş formülü cilde aydınlık verir ve cilt tonunu eşitler. Renkli krem dokusu güneşin zararlı ışınların neden olduğu hasarlara karşı cildi korurken cilt kusurlarını da kapatmaya yardımcı olur. Her gün güneşe çıkmadan önce sürülmesi tavsiye edilen güneş kremini gün içerisinde tekrarlayarak kullanabilirsiniz. Sizde aradığınız La Roche Posay güneş kremi ürünlerini sitesinden bulabilirsiniz.