İş güvenlik ayakkabısı, kullanım alanlarına göre çeşitli farklılıklar göstermektedir. İş güvenliğini %20 oranında sağlayan iş güvenlik ayakkabıları, kesinlikle kullanımı ihmal edilmemesi gereken malzemelerdir. İşçi güvenliğini korumayı hedefleyen Ema Ayakkabı, 26 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile gelişen teknolojinin ışığında ilerleyerek, en kaliteli ve sağlıklı ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Uygun fiyat ile kaliteli ürün politikası sayesinde hem işçilerin hem de iş verenlerin Türkiye’de en sevdiği ve güvendiği marka haline gelmiş olan firma, dünya çapında 20’ den fazla ülkeye de ihracat gerçekleştirmektedir ve dünya markası olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerlemektedir.

Ema İş Güvenlik Ayakkabısı Kategorileri:

Ema ayakkabı, her kullanıcının zevkine ve konfor anlayışına uygun ürünleri, 36 numaradan 47 numaraya kadar seçenekleri ile müşterilerine sunmaktadır. Ema Ayakkabı iş güvenli ayakkabısı kategorileri şu şekildedir:

*Hafif İş Ayakkabıları: Bu kategoride yer alan ürünler, her sektör için kullanıma uygun olarak üretilmektedir. Kompozit burnunun sağladığı hafifliği sayesinde her ortamda rahatlık sunar ve terlemeyi önleyici astarı sayesinde koku ve mantarı önler. Aynı zamanda geniş kalıpları ile tüm ayaklara uygundur. Bu nedenle, iş güvenlik ayakkabısı çeşitleri arasında sıkça tercih edilmektedir. En çok tercih edilen ürünler; Style BD ve Style CD’ dir.

*Yazlık İş Ayakkabısı: Mevsim ayakkabısı olan bu ayakkabılar, özellikle yaz ve bahar aylarında kullanılmaktadır. Ayakkabıların üzerinde yer alan delikler ve hava alımını engellemeyen özel astarı, terlemeyi ve dolaylı oluşan ayak hastalıklarını önler. Cırt cırtlı ve bağcıklı çeşitleriyle birlikte, sandalet tipi modeller de bulunmaktadır. En çok tercih edilen ürünler; Esprit SD, Taga SD – Delikli ve Tay SD’ dir.

*Kışlık İş Ayakkabısı: Bu kategoride bulunan ürünler, kış aylarında meydana gelen zorlu hava şartlarını önlemek amacı ile özel malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Özellikle kaymaz tabana sahip olması ile kış aylarına oldukça uygundur. En çok tercih edilen ürünler; Etna CD, Vogue CD, Etna CD – Müflonlu, Rock CD ve Etna BD’ dir.

*Elektrikçi Ayakkabısı: En tehlikeli sektörlerden olan elektrik sektöründe çalışanlar için özel olarak üretilen ayakkabılar, kaymaz taban ve elektrik yalıtımı sayesinde işçi güvenliğini en üst seviyede tutar. Tercih edilen ürünler; Player CD – Elect ve Player SD – Elect’ tir.