Samsung servisi olarak ilçemizde siz değerli sakinlerimize beyaz eşya servisi vermekteyiz. Bildiğimiz üzere Arçelik firması sadece Türkiye’de değil, dünyada da belirli bir başarı yakalamış bir firma. Fakat bütün makine sistemlerinde olduğu gibi beyaz eşyalar da her ne kadar uzun yıllar kullanılmaya uygun şekilde tasarlansalar da insan ürünü olan her şey gibi belli arızalar, bozulmalar yaşayabiliyor. Bu süreçte beyaz eşyası bozulan müşterilerimiz garantisi bitmiş ürünlerini ya da herhangi bir sebepten ötürü garanti dışı kalmış ürünlerini tamir ettirme ihtiyacı hissediyorlar. İşte bu noktada Samsung Servisi olarak, bizleri arayabilir ve müşteri hizmetleri yetkililerimize kaydınızı bırakabilirsiniz. Kaydınız alındıktan sonra aktif olarak ilçe içerisinde bulunmakta olan araçlarımızdan en yakını sizlere yönlendirilecek ve ardından arıza tespit çalışması yapılacaktır.

Teknik servis elemanlarımız gerek müşteri ilişkileri gerekse teknik konularda firmamız tarafından ayrıca bir eğitime tabii tutulmaktadırlar. İlgili lise ve üniversitelerde aldıkları teorik bilgiler, firmamızdaki eğitim ve siz değerli müşterilerimizin sorunlarıyla ilgilenirken elde ettikleri tecrübelerle birleştirildiğinde uzman kadromuz ortaya çıkmış ve size hizmet etmeye başlamış oluyor. Üstelik tamir süreci olabildiğince kısa tutulmaya çalışılıp, önceliğimiz beyaz eşyalarınızın yerinde onarılmasıdır. Ayrıca herhangi bir parça değişiminin gerektiği durumlarda, beyaz eşyalarınıza eklenecek olan parçalar bizzat Arçelik firmasının ürettiği yedek parçalardan temin edilmek koşulu ile sağlıklı bir onarım süreci ortaya çıkmaktadır. Müşterilerimizin kafasını en çok karıştıran sorulardan bir tanesi olan; “Aynı arıza tekrarlanırsa ne olacak?” sorusunu da içimiz rahat bir şekilde cevaplandırıyoruz. Çünkü Beko Servisi olarak tamirini yaptığımız eşyaların aynı arızayı tekrarlaması durumunda bir yıllık teminat vererek ürününüzü bedelsiz olarak tekrar tamir ediyoruz.

Kalite anlayışımızı, ticari kaygılarımızın önünde tutarak ortaya koyduğumuz bu hizmetleri kesenizi sarsmayacak ücretlerle vermekteyiz. Bilindiği üzere bazı tamir servislerinin, beyaz eşyanın kendisinden daha pahalı olan tamir masraflarını çıkardığı durumlarda, “İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” diyen Henry Ford’un güven duygusuna önce çıkardığı felsefeyi benimsiyor ve siz değerli müşterilerimizi asla mağdur etmemeye çalışarak hizmet standartımızı ortaya koyuyoruz. Sizi de bu hizmet anlayışımızla, kaliteli ve ekonomik bir hizmet sunan Ariston servisimizden yararlanmaya davet ediyor, arızasız günler diliyoruz.