Ketenci avukatlık büromuz 1989 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında bulunan Avukat Deniz Ketenci ile uluslararası bir konumu vardır. Ketenci & Ketenci uluslararası perspektife sahip, yerli ve yabancı müvekkillerine hukukun çeşitli alanlarında geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti sunan bir hukuk bürosudur.

Temel çalışma alanlarımız başta Ticaret ve Şirketler Hukuku olmak üzere, Birleşme ve Devralmalar, Deniz Ticaret ve Taşıma Hukuku, Gayrimenkul Hukuku ve Rekabet Hukuku olup, bunlarla beraber Göçmenlik Hukuku, Marka-Patent, Uluslararası Tahkim ve Enerji Hukuku'na kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere Uzakdoğu' ya uzanan uluslarası bağlantılarımız sayesinde müvekkillerimize global anlamda da oldukça hızlı ve efektif çözümler sunabiliyoruz. Büromuzda İngilizce, Fransızca ve İtalyanca dillerinde hizmet verilebilmektedir.

Ekibimiz, dürüstlük, takım ruhu, yaratıcılık ve sürekli gelişim prensiplerini benimsemiş bilgi ve iş odaklı uzman avukatlar tarafından oluşmaktadır. Hukuk büromuz daima en iyi avukları bünyesinde bulundurmasıyla beraber aynı zamanda onların gelişimin de destek vermektedir.

Ketenci Law Firm’da avukatlarımızın önemli bir kısmı Türkiye’deki tecrübelerinin yanı sıra, yurt dışında da eğitim görmüşlerdir. Avukatklarımı uluslararası alanda edinmiş olduğu tecrübe ve birikimle şimdi de Moskova’da hizmet vermek için büro açmayı hedeflemektedir. Değerleriniz değerlerimizdir. Hukuku üstün kılmak ve hakkı aramanız yolunda ketenci hukuk bürosu sizin en iyi yoldaşınız olacaktır.