Bu özelliği hem denizcilik hem de yan hizmetleri konusunda Türkiye’ nin önemli bir gelişim ivmesi yakalamasına yol açıyor. Dünya deniz taşımacılığı konusunda boğazları ve limanları ile önemli merkezlerden birisi konumunda bulunan Türkiye’ deki gemi trafiği her geçen yıl hızla artış göstermeye devam ediyor.

Bu yüksek hacimli gemi trafiğinin oluşturduğu ihtiyaçlar, ülke ekonomisi açısından da son derece ciddi bir kaynak oluşturuyor. Bu şekilde yüksek gemi trafiğinin limanda demirli olduğu ya da transit geçiş yaptığı sırada ortaya çıkan ihtiyaçların karşılanması noktasında shipchandler Turkey hizmetleri sunuluyor.

Uluslararası düzeyde bir hizmet sektörü olarak öne çıkan bu hizmet alanı ile birlikte gemi ve mürettebat ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli çözümler sunuyor. Gemilerin tüm gereksinimlerinin karşılanması noktasında etkin bir hizmet yelpazesi sağlayan shipchandler Turkey ile boğazlardan geçen ya da limanlarda demirlemiş olan gemilerin tüm ani ihtiyaçları için kaliteli çözümler sunuluyor.

Tüm gemi taşımacılığı hizmetleri ve mürettebat sayısına göre uygun koşullardaki çözümler ile değişkenlik gösteren tüm ihtiyaçlar için en iyi yanıtları sunabilecek, kaliteli hizmetler bulunuyor. Yolculuk sırasında ortaya çıkan ani ihtiyaçlardan, zaruriyet dolayısı ile yolculuk sırasında alınması gereken ihtiyaçlara yönelik olarak tüm limanlarda profesyonel hizmetler sunuluyor. Sektördeki uzun deneyim ve bilgi birikimiyle her türlü ihtiyaçta, en kaliteli çözümler sunuluyor.