Mobitek firması müşterilerin istekleri doğrultusunda dijital çalışmalar gerçekleştiren ve bu çalışmalar doğrultusunda sürekli olarak üreten ve profesyonel çalışma sistemine sahip olan bir firmadır. Firma sunmuş olduğu tüm hizmetlerde öncelikli olarak müşterilerin talepleri ve istekleri doğrultusunda en kaliteli ve güvenli hizmetleri sunmak yer alır. Firma uzun süreli kalıcı sonuçlar elde etmek için müşterilerine büyük bir titizlik ile hizmet sunuyor. Firmaların hedeflerini belirlemek için doğru analizler yaparak firmalara yardımcı oluyor. Yapılan tüm işlemlerde öncelikli olarak firmanın bütçesi göz önünde bulundurularak bütçeye uygun çalışmalar yapılıyor. 

Mobitek Firmasının Verdiği Hizmetler 

Mobitek firmasının vermiş olduğu hizmetler arasında;

·         Dijital ortamdaki hizmetlerin arasında reklam uygulamaları

·         Alışveriş reklam sistemleri

·         Pazarlama yöntemleri

·         E ticaret uygulamaları

·         Kurumsal SEO uygulamaları

·         Seo ajans uygulamaları

·         Medya planlama hizmetleri

·         Dijital medya planlama hizmetleri ve sunumu

·         TV medya planlama hizmetleri ve tanıtma

·         E ticaret danışmanlığı ve hizmetleri

·         E ticaret analizleri 

·         Sosyal medya yönetimi ve sosyal medya hizmetleri

·         Analytics hizmetleri

·         Firmanın vermiş olduğu hizmetler arasında bu sistemler yer alır. Firma internet yönetimi hakkında tüm konularda hizmet sunar.

Mobitek Firmasının Müşterilerine Kazandırdıkları

Mobitek müşterilerine internette ilk site olma fırsatı sunar. İnternette ilk sisteler arasında yer almanız için elinden gelenin fazlası ile çalışır. Sitenizin tanıtımını en iyi yaparak sitenizi müşterilere tanıtır. Yapmış olduğu kaliteli içerikler sayesinde müşterilerin gözünde firmanızın lider isimler arasında yer almasını sağlar. Firmanın sosyal medya reklamlarını ve tüm dijital reklam işlemlerini gerçekleştirir. Özellikle Google reklamları ve alışveriş reklamları başta olmak üzere tüm işlemlerde düzenleme sağlar. E ticaret sistemiyle internette online satış yapma kolaylığını sizlere ve müşterilerinizi sağlar. Yapmış olduğu dijital medya planlama ve TV medya planlama sistemleriyle sitenin işlemlerini planlayarak uygulamaları gerçekleştirir. Yapılan e ticaret sisteminin analizini yaparak başarı oranını belirler. Firmanın müşterilerine kazandırmış olduğu en önemli özelliklerden biri de sosyal medya yönetiminin doğru bir şekilde planlanarak yapılmasını sağlamaktır. Yapılan hizmetler ile firmanın tanıtımı ve reklamı en iyi şekilde hazırlanarak ve sunumu yapılır. Her şeyden önce firmanın kaliteli ve kurumsal özelliklerde siteye sahip olmasını sağlar. Hizmetler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için uğrayabilirsiniz.