Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ve onu Üstad olarak kabul eden Nurculara eleştirileriyle de bilinen Yeniçağ Gazetesi yazarlarından Cazim Gürbüz, kitap fuarında tanıştığı Nurcu bir gençle görüşmesi sonucu önemli övgülerde bulundu. Nurculuğun halen karşısında duran birisi olduğunu yineleyen Gürbüz, Nurcuların iyi oldukları övgüsünü de yapmadan geöemedi.

"NURCULAR HEP ÇOK İYİ İNSANLAR"

Bir fuar esnasında tanıştığı Nurcu bir genç ile tanışmasından sonra izlenimlerini ifade eden Gürbüz şu ifadeleri kullandı;

"Bizim standın tam karşısında Diyanet Vakfı'nın kocaman standı var, onun yanında da bir nurcu yayınevinin... Bunların da fuarlara ihtiyaçları yok aslında, kitleleri her yerde hazır ve nazır... Nurcu Yayınevinin standına bakan Gökmen, aksanımdan Bayburt'u yakalıyor, hemşerimmiş. Bir de kitabımı satın alıyor, bir de ben armağan ediyorum ve Gökmen durmadan bize bir şeyler getirip ikram ediyor. Kendisine de dedim, Nurculuğa dimdik karşıyım, ama tanıdığım Nurcular hep çok iyi insanlar, çok da iyiliklerini görmüşüm. Gökmen hemşerimle de biraz tartıştık ama o da çok iyi bir çocuk."

Kaynak: Beyaz Gündem