Değerli firmalar, faturalandırma hizmeti sunan işletmeler. Abonelerinizin harcamalarının hakkaniyetli şekilde düzenlenmesi, faturalandırma işlemlerinin düzenli, eksiksiz ve hızlı şekilde yapılması için yeni nesil online ödeme sistemimizle tanışmalısınız. Sitemizden, internet linkine tıklayarak ulaşabilir, sistemimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Üye olarak, bir an önce siz de faturalandırma işlemlerinizin hızlı ve güvenli olmasını sağlayabilirsiniz. Sitemizin online işlemler bölümünden giriş yaparak, kullanıcı adı ve şifrenizle her zaman girişinizi yapabilirsiniz. Tüm verilerinizin güvenle saklandığı datamızda, her zaman mükelleflerinizin ve harcamalarının bilgilerini bulacaksınız.

Hızlı ve güvenli sayaç okuma

Uzaktan sayaç okuma sistemi ile, yorulmadan, saatlerce hesaplama yapmadan, hesap hatalarını düşünmeden mükelleflerinizin faturalandırma işlemlerini yapacaksınız. Sistemimiz modern bir altyapı ile özel olarak dizayn edilmiştir. Buna göre, siz sayaç harcamasını yaptıktan sonra sisteme bilgileri gireceksiniz. Bundan sonra sistem gerekli hesaplamaları yaparak, harcamaları faturaya dökecek ve mükelleflerinize gönderecek.

Mükellefleriniz her ay düzenli olarak online faturalarını alacaklar, her zaman inceleyebilecekler. Siz de her zaman arşivinize bakabileceksiniz. Payölçer okuma da dahil tüm işlemleri güvenle ve hızlı şekilde yapabileceksiniz.

Isı gider paylaşım dahil, faturalandırmaların son derece hakkaniyetli olması noktasında sisteme güvenebilirsiniz. Sistem özel donanımı sayesinde, vergiler ve tüm giderleri uygun olarak dağıtmaktadır. Bu uygulama elle girilmesinden çok daha güvenlidir. Mutlaka sistemimiz hakkında inceleme yapın, kesinlikle çok memnun kalacaksınız. Sistemimizle işlemleriniz kesinlikle hatasız olacak ve verilerin kaybı riskini de yaşamayacaksınız.