Ordu'nun Ünye ilçesinde sahil yolunda aşırı yağışlar sebebiyle 7 köprü yıkıldı, Karadeniz sahil yolunda ulaşım durdu. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye'de bir tekstil fabrikasında mahsur kalan 165 kişinin tahliye edildiğini duyurdu. Ordu Valisi Seddar Yavuz ise, sel felaketi için bir kriz masası oluşturulduğunu açıkladı.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaşanan sel felaketine ilişkin yaptığı açıklamada "Özellikle köprüdeki tehlikeyi öngörerek önceden trafiğe kapatmak suretiyle meydana gelebilecek can kayıplarının önüne geçtik. Bunun dışında çok sayıda köprü, menfez maalesef şu an için yıkılmış durumda. İlçeler ve köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarımız halen devam ediyor. Özellikle riskli alanlarda yetkili makamların uyarılarına, ikazlarına vatandaşlarımızın riayet etmelerini bekliyoruz. Vatandaşlarımızın duyarlı ve dikkatli olmaları kendi menfaatleri icabıdır. Valiliğimiz koordinesinde kriz merkezi oluşturuldu, devletin tüm imkanları seferber edildi. 500 personel ve 300 makina ile çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ünye ilçesinde şiddetli yağışların meydana getirdiği taşkın sonucu bir köprü yıkılma riskine karşı trafiğe kapatılırken, Karadeniz sahil yolunda ulaşım çift taraflı durduruldu.