Sizlere özel lezzetler sunmaya devam ediyoruz. Artık klasik bir tat olan Adıyaman kervansaray kahvesi çeşitlerimiz ile hizmetinizde olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm kahvelerimiz taze olup her damak tadına uygundur.

 

 Adıyaman Kahvelerimiz ve İçindekiler

 

 Toplamda 7 adet ürün ile bu özel kahvelerimiz zenginleştirilmiştir. 7 çeşitli olan Osmanlı kahvesi ürünlerimiz size gün içerisinde eşlik edecektir. Sabahları dinç bir şekilde uyanmak ve güne başlamak isteyenler sitemize girerek ürünlerimizden sipariş edebilir.

 

 Hazırlanışı ve yapılışı da oldukça basittir. İçerisinde yer alan ilk ürün keçiboynuzu ve melengiç kahvesidir. Daha önce içmemiş olanların mutlaka tatması gereken bu özel lezzetler, ağızlarda hiç unutamayacakları bir tat bırakmaktadır. Ek olarak damla sakızı, çikolata ve krema da 7 çeşidin içerisinde yer almaktadır.

 

 Ekstra şekere ihtiyaç duymadan doğal ve sade bir şekilde tüketilebilir. İçinde yer alan diğer ürün ise Türk kahvesidir. Hem Türk kahvesi hem de çözülebilir kahve etkisi uyandıran bu ürünlerimize çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

 Yaptat Kahvelerimiz ile Farkı Yaşayın

 

 Sizlere sunduğumuz alternatif lezzetler arasında yapat kahve de yer alıyor. Adıyaman'a özel olan bu kahveler, dibek taşında dövülerek özel olarak hazırlanıyor. Sitemize girerek istediğiniz miktarda satın alabilirsiniz.

 

 Kredi kartı kullananlara özel indirimler yapılmaktadır. Aynı zamanda kapıda ödeme imkanını da siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. İçerisinde yer alan damla sakızı ile beraber tadı benzersiz ve tam kıvamındadır. Kahve kafelerinde içip tadından memnun kalanlar bu özel kahveleri kendi evlerinde ve ofislerinde de yapabilir.

 

 Sizlere Sunduğumuz Kahvelerin Sağlığa Faydaları

 

 Sizlere sadece damak tadı ve lezzet sunmuyoruz. Özel olarak hazırlanmış kahvelerimiz aynı zamanda sağlığınıza birçok açıdan faydalı. Güne kahvelerimizi içerek başlayan kişiler, çok daha enerjik bir başlangıç yapabilirler.

 

 Uyanmakta güçlük çeken bireyler için de kafein oranı oldukça yüksektir. Bunun dışında tokluk hissi verdiği için öğün aralarında ve iş molalarında da tüketilebilir. Yanında kurabiye ve ek olarak çikolata tüketmenizde de hiçbir sakınca yoktur.

 

 Özel ambalajlarında sizlere ulaştırdığımız kahveleri misafirlerinize ikram edip onlara da bu benzersiz lezzeti tattırabilirsiniz. Sitemiz, siparişlerinizi bekliyor. Türkiye'nin her yerine kargo gönderimi mevcuttur.