Doğan medya grubuna yaptığı analiz haberle yüklenen Yeni Akit çarpıcı iddialarda bulundu. içerikli yayınlardan sabıkalı olarak nitelendirdiği Doğan Medya Grubu'nu hedef alan Akit, aynı yayın kuruluşlarının tecavüzleri de hocalara fatura etmek istediklerini iddia etti.



İşte Yeni Akit'in o çarpıcı haberi;



yayından sabıkalı Aydın Doğan'ın Posta'sı, gavurluğu meşrulaştırma çabalarına devam ediyor. "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çapkın kadını" olarak tanımladıkları Belkıs Söylemezoğlu hakkında yazılan kitabı tanıtan gazete, ilgili haberde "Güzel kadın asla tatmin edilemez daima açtır" başlığını atarak ahlaksızlığa güzelleme yaptı!..

Aydın Doğan medyasının skandalları bitmiyor. yayından sabıkalı medya grubunun ahlaksızlık güzellemeleri hız kesmeden devam ediyor. Türk insanının ahlakına dinamit döşeyen malum zihniyet, medya organlarını kullanarak ahlaksızlığı insanlara aşılamayı sürdürüyor. Söz konusu medya grubuna bağlı Posta'da bugün skandal bir habere imza atıldı.



Gazetenin birinci sayfasından verilen haberi skandal bir başlıkla yayımlayan Posta, adeta insanlara ahlaksızlığı güzelledi. "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çapkın kadını" olarak tanıttıkları Belkıs Söylemezoğlu hakkında yazılan bir kitabı tanıtan Posta, habere "Güzel kadın asla tatmin edilemez daima açtır" başlığını atarak sapık zihniyetini gözler önüne serdi. 


AHLAKSIZLIK, CESURLUK OLDU!


Magazin haberleri kisvesiyle adeta çıplaklık yayını yapan Doğan Medyası, her zamanki gibi ahlak dışı hareketleri "cesurluk" olarak tanımladı. Belkıs Söylemezoğlu hakkındaki haberde gazete şu ifadeleri kullandı: 


‘Benli Belkıs’ namlı Belkıs Söylemezoğlu. 1950’lerin efsanesi... Şaziye Karlıklı’nın yazdığı ‘Benli Belkıs Efsane Aşkların Kadını’ işte bu sıra dışı, cesur kadının hayatını anlatıyor.


SAPIK SÖZLERİ ÖVDÜLER, BUGÜNÜ KÖTÜLEDİLER


Söylemezoğlu'nun gazetelere verdiği röportajlardan alıntılandığı iddia edilen sözlerine yer veren gazete, şu sözleri paylaştı: 


Güzel kadın asla tatmin edilemez, daima açtır. Güzel kadının hayatı baştan sona komplimandır. Herkes ondan bir şeyler almaya uğraşır, onu kuşatır, fethetmek ister.


Neşemi, kederimi, enerjimi, güzelliğimi, teravetimi, hatta kanımın muntazam deveranını dahil erkeklere medyunum. Bana, en tatlı heyecanları yaşattıran, beni saadete kavuşturan, sonra da maddi manevi korkunç ıstırapları sineye çekmesini öğreten hep onlardır.


Bu skandal sözleri savunan Posta, sarf edilen bu sözlerle ilgili şunları yazdı: 


Bugün bile kendini böyle sansürsüz ifade eden bir kadının ne ile karşı karşıya kalacağını tahmin etmek zor değil. En güçlü tabulara meydan okuyan bu sözler, 1950'li yıllarda Benli Belkıs namlı, Belkıs Söylemezoğlu tarafından açık açık gazetelere yapılmış. Ona Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çapkın kadını demek yetmez. O, ilişkilerini ve hislerini gizlemeden yaşamayı seçmiş cesur kadınlardan biri.


HOCALARI LİNÇ EDEN AHLAKSIZLAR!


Nurettin Yıldız gibi İslamî çerçevede kadın haklarını savunan hocaların sözlerini cımbızlayarak halka servis eden, din karşıtlığını dikkat çekmemek için açıkça ifade edemeyen; hocalar üzerinden kutsal dinimize hücum eden malum zihniyet, kadınların birden fazla erkekle birlikte olmasını güzelliyor. İslam'ın, kadını korumak için önlem mahiyetindeki hükümlerini beğenmeyen, fetvaları çarptırarak hocaları hedef haline getiren kartel medyası, kadınlar hakkında akıl almaz başlıklar atarak insanların şuur altına cinselliği sokuyor, sonra da her kesimi kahreden cinsel istismar olaylarından sonra hocaları suçluyor. Bu çelişkili durum, karşımızdaki zihniyetin tutarsızlığını gözler önüne seriyor.


YILDIZ'A SORUŞTURMA AÇILIYOR, DOĞAN ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZİYOR


Posta'nın bu başlığı attığı Türkiye'de her gün onlarca taciz ve tecavüz vakası yaşanırken, bu yayınların sorumlusu Aydın Doğan ve Posta Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay elini kolunu sallayarak geziyor. Gençlere güzel ahlakı öğütleyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'a ise savcılıklarca dava açılıyor.