Haber Türk ekranlarından Türkiye'nin karşısına çıkan Prof. Ahmet Ercan, katıldığı programda skandal ifadeler kullandı. Canlı yayında yoksul insanlar hakkında söylediği sözler dikkat çekerken, sunucunun tepkilerinde ki sıradanlık da gözlerden kaçmadı.

DEPREMDE İLK YOKSULLAR ÖLÜR

Prof. Dr. Ahmet Ercan canlı yayında ki skandal sözlerinde yoksul insanlardan bahsetti. Yoksul insanlar hakkında, depremde ilk onlar ölür ifadelerini kullandı. Ancak bu iddiasının ötesinde yoksullar için skandal sözler de sarf etti.

YOKSULLAR KİME OY VERECEĞİNİ BİLMEZ

"Yoksul insan, geçim sıkıntısı olduğu için bir eğitimi yoktur. Kime oy vereceğini bilmez yoksul insan. Hayat görüşü, yaşam görüşü oldukça dardır. Efendim savaşta bunlar ölürler. Ya açlıktan ölürler bu insanlar" şeklinde konuştu.

Yoksulların kime oy vereceğini bilmediğini iddia eden Ercan'ın dikkat çeken sözleri bunlarla sınırlı kalmadı. Şehitliği de "yoksullar için gaz" yakıştırmasıyla anması dikkat çekti.

ŞEHİT OLACAKSIN GAZIYLA...

"Ya savaşta şehit olacaksın gazıyla ölürler. Ya hep yoksullar ölür. İnsanları izliyoruz burada; PKK'ya karşı savata hiçbir zengin çocuğu var mı? Hep yoksullar ölür" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Beyaz Gündem